برنامه ریزی منابع سازمانی و مهندسی مجدد فرآیندها درشرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: IMSYM06_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 709
نویسندگان
چکیده
ERPمخفف کلمات Enterprise Resource Planning است و Enterprise مهمترین بخش آن است. در واقع ERP تلاش میکند تا تمامی دپارتمانها و فعالیتها روی یک نرمافزار هدایتکننده به صورت متمرکز و یکپارچه قرار گیرد.این نرم افزار تمامی نیازهای کلیه دپارتمانها از جمله کارکنان بخشهای مالی، منابع انسانی و انبار را جوابگو است. در حالت عادی هر یک از این واحدها نرمافزارهای کاربردی خود را دارند که کارکنان واحد روی آن به ثبت اطلاعات می پردازند، ولی تمامی آنها در یک سیستم گردآوری شده، به طوری که پایگاه داده مرکزی جایگزین هر یک از پایگاه داده های مجزا شده و اطلاعات به سهولت جریان یافته و بین واحدها توزیع میشود.فراگیری مهارت های نوین و مرتبط سرآغاز تکامل و پیشرفت در هر شغل و پیشه ای می باشد. اندیشمندان و کارگزاران مدیریت برای بهبود عملکرد سازمانها از یکی از نوآوریهای مدیریتی به نام مهندسی مجدد فرآیندها استفاده میکنند، که بر طراحی مجدد فرآیندهای کاری جهت دستیابی به بهره وری و مزیت رقابتی تمرکز میکند.در این مقاله سعی بر این است که ضمن آشنایی با ERP و معرفی آن در سازمانها و مزایای استفاده و محدودیت ها و موانع پیاده سازی و در برخی موارد شکست آن و مهندسی مجدد فرآیندها، به داده کاوی واقعی در شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران پرداخته تا اطلاعاتی در این راستا، در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی ،منابع سازمانی، مهندسی مجدد فرآیندهامقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.