نقش تعدیل گر فرهنگ سازمانی در تاثیر ابعاد کارآفرینی سازمانی بر عملکرد کسب و کار

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM06_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 656
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل جعفری

گروه مدیریت. موسسه آموزش عالی و غیرانتفاعی دامون فومن.

مهدی همایونفر

گروه مدیریت. دانشگاه آزاد اسلامی. واحد رشت. ایران. رشت.

سمیه ثابت

گروه مدیریت. موسسه آموزش عالی و غیرانتفاعی دامون فومن.

چکیده

هدف از انجام پژوهش حاضر، سنجش نقش تعدیل گر فرهنگ سازمانی در تاثیر ابعاد کارآفرینی سازمانی بر عملکرد کسب و کار در بانک کشاورزی استان گیلان میباشد. پژوهش کاربردی و از نوع توصیفی میباشد. جامعه آماری تحقیق، سرپرستان شعب بانک کشاورزی استان گیلان هستند که بر اساس 63 شعبه موجود در کل استان، 63 مدیر سرپرست شعبه به عنوان نمونه انتخاب شدند و روش نمونه گیری، تمام شماری میباشد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه استاندارد بود که پایایی آن به روش آلفای کرونباخ بالاتر از 0/7 برآورد شد و روایی آن به روش روایی محتوا مورد تایید قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش مدلسازی معادلات ساختاری مبتنی بر رویکرد حداقل مربعات جزیی توسط نرم افزار آماری SmartPLS3 استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که ابعاد کارآفرینی سازمانی بر عملکرد کسب و کار تاثیرمثبت و معناداری دارد. همچنین فرهنگ سازمانی نیز تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد سازمانی دارد. نقش تعدیل گر فرهنگ سازمانی در تاثیر ابعاد کارآفرینی سازمانی بر عملکرد کسب و کار شعب بانک کشاورزی استان گیلان نیز مورد تایید قرار گرفت. در این راستا، میتوان گفت که با ارتقای فرهنگ سازمانی میتوان نتایج متفاوتی را در رابطه بین ابعاد کارآفرینی سازمانی و عملکرد کسب و کار بانک کشاورزی استان گیلان شاهد بود.

کلیدواژه ها

کارآفرینی سازمانی، فرهنگ سازمانی، عملکرد کسب و کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.