CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و تحلیل وضعیت عشایر استان لرستان طی سال 1366 الی 1387 (مطالعه موردی؛ وضعیت خانوار، طایفه و ایلات، وضعیت زناشویی و وضعیت جمعیت)

عنوان مقاله: بررسی و تحلیل وضعیت عشایر استان لرستان طی سال 1366 الی 1387 (مطالعه موردی؛ وضعیت خانوار، طایفه و ایلات، وضعیت زناشویی و وضعیت جمعیت)
شناسه ملی مقاله: EPSCONF08_012
منتشر شده در هشتمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهناز دریکوندی - کارشناس ارشد، رشته علوم اجتماعی، گرایش جامعه شناسی

خلاصه مقاله:
هدف اساسی تحقیق حاضر بررسی و تحلیل وضعیت عشایر استان لرستان طی سال 1366 الی 1387 میباشد. در این تحقیق جامعه آماری شامل کل عشایر استان لرستان میباشد که نمونه آماری نیز به صورت تمام شمار در نظر گرفته شده است. روش جمع آوری داده ها به روش کتابخانه ای است و با استفاده از داده های سرشماری مرکز ایران اطلاعات سه دهه 66، 77 و 87 جمع آوری شده است. روش تجزیه و تحلیل داده ها نیز توصیفی، تحلیلی و مقایسه ای میباشد بدین معنی که داده های سه ده ه 66، 77 و 87 را در این سه دهه مورد مقایسه قرار داده که در هر دو دوره ییلاقی و قشلاقی اینکار انجام شده است و محقق ضمن بررسی سه بعد وضعیت خانوار، طایفه و ایلات، وضعیت زناشویی و وضعیت جمعیت به بررسی وضعیت عشایر استان لرستان پرداخته است که در دو دوره ییلاقی و قشلاقی وضعیت آنها را مورد تحلیل قرار داده است و در پایان محقق ضمن نتیجه گیری برای هر وضعیت به راه حلهای پیشنهادی نیز پرداخته است که امید است در جهت بهبود وضعیت عشایر استان لرستان مثمرثمر باشد.

کلمات کلیدی:
خانوار، طایفه، ایل، زناشویی، جمعیت، عشایر استان لرستان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1032584/