مقایسه ای اثر دارو درمانی و تمرینات عملکردی منتخب ایزوتونیک و ایزومتریک بر تعادل کودکان فلج مغزی دایپلژی اسپاستیک
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
- کد COI اختصاصی: SPORTCONF06_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 808
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد،بروجرد،لرستان،ایران
کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد،بروجرد،لرستان،ایران
چکیده
هدف از انجام مقاله حاضر، مقایسه ای اثر دارو درمانی و تمرینات عملکردی منتخب ایزوتونیک و ایزومتریک بر تعادل کودکان فلج مغزی دایپلژی اسپاستیک بود روش تحقیق نیمه تجربی است. جامعه آماری تحقیق حاضر را کلیه کودکان فلج مغزی دایپلژی اسپاستیک مراجعه کننده به کلینیک های کاردرمانی شهر کرج با دامنه سنی 7 تا 15 سال تشکیل می دادند.نمونه آماری این تحقیق 12 کودک مبتلا به فلج مغزی دایپلژی اسپاستیک در محدوده سنی 15-7 سال تشکیل دادند که با شیوه نمونه گیری در دسترس و از میان بیماران مورد تایید پزشک انتخاب و به دو گروه 6 نفری همگن تقسیم شدند. 24 ساعت قبل از شروع تمرینات، به آزمودنی های دو گروه ، آزمون تعادل عملکردی توسط مقیاس اصلاح شده برگ و تست Time up and Go میزان اسپاستیسیتی عضلات اندام تحتانی توسط مقیاس اصلاح شده اشورث اندازه گیری و ثبت گردید داده شد. آزمودنی های گروه ها مدت شش هفته و در هر هفته سه جلسه و در هر جلسه به مدت یک ساعت تمرینات مورد نظر را دریافت کردند تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون t-test زوجی وآزمون تحلیل کواریانس تحت نرم افزار آماری SPSS ویرایش 18 انجام گرفت. بر طبق نتایج تحقیق حاضر تمرینات منتخب عملکردی ایزوتونیک و ایزومتریک در مقایسه با دارو درمانی باعث بهبود تعادل ایستا و پویای کودکان دایپلژی اسپاستیک گردیدکلیدواژه ها
دارو درمانی، تمرینات عملکردی منتخب ایزوتونیک و ایزومتریک، تعادل ،کودکان فلج مغزیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.