نقش زنان و خانواده در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مطالعه ی موردی فراردختران از منزل

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی،آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF08_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1215
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه کشوردوست

دکترای سیاستگذاری عمومی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران

الهام معصومی نژاد

دانشجوی دکترای سیاستگذاری عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

فرار دختران از خانه یکی از مصادیق بارز آسیب های اجتماعی است که در دهه های اخیر به دنبال رواج شیوه های جدید از زندگی وبه کارگیری شبکه های اجتماعی مرتبا در حال افزایش است. مقاله ی حاضر به دنبال پاسخ به این پرسش است که زنان و خانواده چه نقشی در پیشگیری از فرار دختران از منزل دارند به عبارت دیگر با توجه به نقش خانواده و حلقه ی دوستان نزدیک در ادراک شخص از واقعیت و انتظار بهبودی شرایط چگونه خانواده و دوستان می توانند مانع فرار دختران از خانه شده و از آن پیشگیری نمایند. هدف کلی این پژوهش دستیابی به روش هایی است که در نهایت منجر به کاهش این آسیب اجتماعی و بهبودی شرایط خانواده و جامعه برای دختران می باشد. روش پژوهش در مقاله ی حاضر تحلیل توصیفی داده های موجود می باشد که پس از مطالعه و گرد آوری داده ها به روش کتابخانه ای انجام گردیده است. نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد زنان در خانواده با ایجاد محیط محبت آمیز، ترویج و تقویت سبک زندگی دینی، احترام و ایجاد عزت نفس در دختران و ... می توانند نقش موثری در پیشگیری از فرار دختران از منزل داشته باشند

کلیدواژه ها

زنان، آسیب های اجتماعی، فرار دختران از منزل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.