بررسی و تدوین برنامه استراتژیک ورزش همگانی هشترود
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران
- کد COI اختصاصی: SASM03_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 477
نویسندگان
مربی گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور
دانشجوی دکترا مدیریت تربیت بدنی،گروه تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه ازاد اسلامی تبریز، ایران
دانشجوی تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه ازاد اسلامی تبریز، ایران
چکیده
هدف کلی: تغییرات و دگرگونی های وسیع و همه جانبه سیاسی ، اقتصادی، تکنولوژیکی و ورزشی و بحران های ناشی از این دگرگونیها، دنیایی بسیار متفاوت از دنیای دیروز بوجود آورده است، دنیایی که مدیران ورزشی را با چالش های متعددی روبرو ساخته است. مدیران در این وضعیت برای حفظ موقعیت خود در درون محیط رقابت و اداره فعالیت های ورزشی به ابزارها و مفاهیم جدیدی نیازمندند. ابزارها و مفاهیمی که امکان عکس العمل مناسب را برای آنان در برخورد با رویدادهای غیر قابل انتظار و ناگهانی فراهم می سازد. هدف کلی این تحقیق، تدوین استراتژی های توسعه ورزش همگانی برای شهرستان هشترود می باشد.روش شناسی: جامعه آماری این تحقیق را اساتید تربیت بدنی موسسات آموزش عالی مستقر در شهرستان هشترود، کارشناسان ورزشی اداره ورزش و جوانان هشترود و روسای هیات های ورزشی این شهرستان تشکیل می دادند. نمونه آماری تحقیق به علت محدود بودن جامعه آماری به صورت کل شمار و به تعداد 56 نفر انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات از منابع کتابخانه ای و مرور ادبیات و پیشینه تحقیق، مصاحبه و پرسشنامه های باز و بسته استفاده شد. ابزار آزمون پرسشنامه محقق ساخته در طیف پنج ارزشی لیکرتی بود که روایی آن توسط 10 نفر از اساتید مورد تائید قرار گرفت و پایایی پرسشنامه از طریق آزمون آلفای کرونباخ 0/87 بدست آمد. داده ها با استفاده از نرم افزار spss 18 و آزمون فریدمن تجزیه شد.یافته ها: یافته های تحقیق نشان داد که بین میانگین رتبه های عوامل در وضع موجود و مطلوب، تفاوت معنی داری وجود دارد . عوامل ورزش در وضع موجود به ترتیب از زیاد به کم به ترتیب بصورت تهدیدها، نقاط ضعف، فرصت ها، نقاط قوت و در وضع مطلوب به ترتیب نقاط قوت، فرصت ها، نقاط ضعف، تهدیدها می باشد.نتیجه گیری: نتایج به دست آمده مشخص کرد که میزان نقاط ضعف ورزش محلات در هر دو وضع مطلوب در حد متوسط میباشد. این امر نشانگر آنست که نقاط ضعف ورزش همگانی با توجه به ویژگیهای اجتماعی شهرستان هشترود از یک وضعیت قابل قبول و بهینهای برخوردار میباشد و درون دستگاه از کارایی لازم در راستای توسعه ورزش همگانی بهره میبرد.پیشنهاد: پیشنهاد می شود اگر چه تلاش برای کاهش نقاط ضعف میتواند وضعیت موجود را از آنچه که هست بهتر نماید لیکن در برنامه ریزی راهبردی به مراتب میبایست نقطه تمرکز به سایر نقاط بیشتر از نقاط ضعف معطوف گردد. همچنین پیشنهاد می گردد توجه بیشتر درون سازمانی بر افزایش نقاط قوت باشد، چرا که تحقیقات نشان داد که اداره ورزش و جوانان شهرستان هشترود در راستای توسعه ورزش همگانی اثر بخشی لازم را دارا نمیباشد.کلیدواژه ها
تدوین، برنامه استراتژی، ورزش همگانی، هشترودمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.