مدلسازی جعبه تصادف با الگوی اوریگامی و بهینه سازی پارامترها تحت تست فشرده سازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: بیست و هشتمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME28_477
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 928
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرید عبدالعلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، تهران

مائده گورکانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، تهران

مصطفی آسمانی

دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، تهران

فرنود نوروزی نیایی

دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، تهران

بهروز آرزو

استاد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، تهران

چکیده

جعبه تصادفها به عنوان جاذب انرژی برای جلوگیری از صدمه به سرنشینان خودرو، بین سپر و شاسی قرار میگیرند. به علت اهمیت حفظ جان سرنشینان، بیشینه مقدار نیروی جذب شده توسط جعبه تصادف پس از وقوع برخورد بسیار حائز اهمیت است اخیرا جعبه های تصادفی تحت عنوان جعبه های تصادف اوریگامی که بسیاری از نواقص مطرح در سایر جعبه های تصادف را برطرف نموده است . در این پژوهش، مدل جعبه تصادف با الگوی اوریگامی مدل و سپس با استفاده از نرم افزار المان محدود آباکوس مورد تحلیل و آنالیز قرار گرفت . به منظور صحت سنجی نتایج حاصل از شبیه سازی این نتایج با نتایج تجربی موجود مقایسه شد. پس از اطمینان از صحت روش حل، از روش الگوی ژنتیک چندهدفه در نرم افزار مودفرانتیر، به منظور ارائه راهکار کلی برای بهینه سازی دو پارامتر هندسی جعبه تصادف اوریگامی جهت دستیابی به مقادیر بیشینه نیروی قابل جذب توسط جعبه استفاده شد؛ مقادیر به دست آمده از این روش با نتایج تجربی و شبیه سازی المان محدود آقای ژو و همکاران مقایسه گردید . با تغییر مقادیر دو پارامتر فاصله جانبی (D ) و عرض لوبتاشو (C) به ترتیب از 40 و 20 میلیمتر به 20 و 25 میلیمتر در جعبه تصادف، بیشینه مقدار نیروی قابل جذب برای جعبه حاصل میگردد.

کلیدواژه ها

جعبه تصادف، اوریگامی، المان محدود، الگوریتم ژنتیک چندهدفه، اتوماسیون نرم افزاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.