تبیین ضوابط و ملاحظات استقرار کاربریهای تهدیدپذیر از منظر برنامه ریزی پدافند غیر عامل
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF07_197
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری – برنامه ریزی مسکن دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
حفظ تمامیت ارضی و جلوگیری از حملات دشمنان تنها هدف مشترک همه دولتها و مردم کشورهای روی زمین است. ازاین رو، پدافند غیرعامل یکی از مباحث ویژه در بسیاری از کشورهای جهان است زیرا تمام تلاش های یک کشور در جهت تامین رضایت و رفاه برای ملت خود و حفظ منابع ملی برای تولید درآمد است. به همین منظور، رعایت ملاحظات پدافند غیرعامل در توسعه و طراحی شهری تاثیر زیادی در کاهش آسیب پذیری شهرها، خسارات مالی و تلفات و همچنین افزایش آستانه تحمل شهروندان دارد که می تواند مدیریت بحران شهری را تسهیل کند. روش تحقیق نوشتار حاضر ازنظر هدف کاربردی و ازنظر ماهیت و روش نیز توصیفی می باشد.هدف مطالعه حاضر، تبیین مولفه ها، ضوابط و ملاحظات استقرار کاربری های تهدید پذیر از منظر پدافند غیرعامل در طراحی و برنامه ریزی شهری اقدام می نماید تا با در نظر گرفتن این عوامل و بهره گیری از آن، از آسیب دیدن زیرساخت های شهری در برابر تهدیدات دشمن جلوگیری کند. در همین راستا در مطالعه حاضر اقدام به تبیین ضوابط و ملاحظات کاربری هایی همچون، تاسیسات دفاعی – اقتصادی (کارخانجات، پتروشیمی ها، پادگان ها و ...) کاربری های مسکونی، معابر دسترسی، آتشنشانی، بهداشتی _ درمانی، تاسیسات سوخت، برق، پناهگاه های شهری و فضاهای سبز و باز گردید.کلیدواژه ها
ضوابط و ملاحظات، کاربری های تهدید پذیر، پدافند غیرعاملمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.