شکل گیری و کارکرد مثلث اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارآفرینی ایران
- کد COI اختصاصی: EMCONF07_336
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 613
نویسندگان
مربی، گروه علوم اجتماعی (علوم سیاسی)، دانشگاه پیام نور
چکیده
اسلام هراسی مفهومی است که به ترس، پیشداوری و تبعیض غیرعقلانی در قبال اسلام و مسلمانان اشاره دارد و از این رهگذر تصویرجدیدی از مسلمانان در ذهن جهانیان ایجاد شده است. از سویی جهل و عدم شناخت نسبت به دین اسلام در برخی جوامع خصوصاغربی و از سوی دیگر هجمه های مختلف رسانه ای، حملات هالیوودی و تبلیغاتی در راستای وارونه نشان دادن اسلام با انگشت نهادن برنقاط حساس و القای شبهات مختلف، برجستهسازی تفکر متحجر، عوامفریب، نازیبا و خشن از اسلام، اغواگری و به هم ریختن محاسباتعقل، اسلامی بنیادگرا و سرسخت که تهدیدی قوی نسبت به صلح و امنیت نسل های حاضر و آینده است را به نمایش درآورد تا از اینرهگذر محاسبات جهالت و غفلت را در جامعه حکمفرما کرده و بر افکار مردم کشورهای خود تسلط داشته باشند و مسیر هرگونه اقبالنسبت به این دین انسانی را به جد مسدود نمایند. لذا فقدان شناخت صحیح نسبت به دین اسلام سبب برخورد تقابلی با آن تحت عنوانمقوله اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی شده است که بر اشاعه تبعیض و عداوت نسبت به مسلمانان و تحریف اسلام دلالتدارد. نظر به اهمیت این موضوع، در این پژوهش سعی شده است تا با تحلیل و بررسی این مقوله و راهکارهای برای مقابله با آن ارائه گردد.کلیدواژه ها
اسلام هراسی، شیعه هراسی، ایران هراسی، رسانه، اندیشهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.