سال انتشار: 1398
محل انتشار: شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
کد COI مقاله: SSCI16_272
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 285
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله محور مقاله: کیفیت خاک و مدیریت پایدار خاک- تلفیق عوامل خاکی- آبی در راستای پایداری تولید محصولات کشاورزی در مقیاس مزرعه (مطالعه موردی زیر حوزه هنام از حوزه کرخه)
چکیده مقاله:
به منظور دستیابی به چارچوب بومی مدیریت تلفیقی خاک و آب، بسته های مدیریتی تلفیقی در مقیاس مزرعه و تعمیم آن در کشور پروژه ایاز سال 1391 با همکاری محققین و کارشناسان اجرایی و ترویجی بین المللی، ملی و استانی، مرکز جهاد کشاورزی مستقر در پهنه تولیدی و کشاورزانمحلی زیر حوزه هنام با رویکرد مشارکتی انجام شد. تیم چند رشت های با بازدید از منطقه و مصاحبه با کشاورزان مسائل را احصاء و چارچوب اجرای پروژهرا تهیه و در دو فاز به اجرا درآورند. در فاز اول با تلفیق نقشه های محدودیت خاک و پراکنش عناصر غذایی واحدهای همگن مدیریتی خاک و آب کهمسیر فعالیت بین رشته ای را فراهم می نماید، تهیه شد. در فاز دوم نیز پس از تحلیل شکاف برای هر واحد همگن، بسته های مدیریت تلفیقی ارائه شد. بهمنظور واسنجی و اعتبارسنجی بسته های مدیریتی، انتشار و تعمیم یافته ها در منطقه، مرکز علی آباد لرستان به عنوان سکوی نوآوری و انتقال دانش وفناوری انتخاب و توصیه های مدیریتی در مزارع منتخب با مشارکت کشاورزان داوطلب و سایر ذینفعان، به مرحله اجرا درآمد که منجر به بهبود تولیدگردید. با برگزاری کارگاه های آموزشی ظرفیت سازی کلیه مشارکت کنندگان و انتقال اطلاعات به مرکز جهاد کشاورزی، زمینه توصیه به بهره برداران وتصمیم سازی برای سیاستگذاری فراهم گردید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SSCI16_272 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1026843/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بلالی، محمدرضا و ملاح، سینا و افتخاری، کامران و رضایی، حامد و بازرگان، کامبیز و نانجیا، وینای،1398،محور مقاله: کیفیت خاک و مدیریت پایدار خاک- تلفیق عوامل خاکی- آبی در راستای پایداری تولید محصولات کشاورزی در مقیاس مزرعه (مطالعه موردی زیر حوزه هنام از حوزه کرخه)،شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران،زنجان،https://civilica.com/doc/1026843
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بلالی، محمدرضا؛ سینا ملاح و کامران افتخاری و حامد رضایی و کامبیز بازرگان و وینای نانجیا)
برای بار دوم به بعد: (1398، بلالی؛ ملاح و افتخاری و رضایی و بازرگان و نانجیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- محور مقاله: شیمی خاک- جذب و تخریب متیلن بلو در یک خاک لوم شنی متاثر از کاربرد همزمان نانوذرات دی اکسید تیتانیوم و بیوچار کود دامی
- محور مقاله: حاصل خیزی خاک، تغذیه گیاه و کشت گلخانه ای- عکس العمل عملکرد و اجزای عملکرد پنبه به مصرف خاکی کود پتاسیم در غرب استان گلستان
- محور مقاله: حاصلخیزی خاک، تغذیه گیاه و کشت گلخانه- اثرات تراکم پیاز مادری و میزان کودهای نیتروژن دار بر عملکرد بذر پیاز سفید ساری
- محور مقاله: شیمی خاک- بررسی اثرات فتوکاتالیستی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر تخریب متیلن بلو در یک خاک لوم شنی
- محور مقاله: شیمی خاک- تاثیر دوره کشت ذرت بر رهاسازی سرب در یک خاک آهکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.