نقش اینترنت اشیا در هوشمند سازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CMECE01_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 887
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نفیسه همتی فر

دانشجو ،دانشکده برق ،دانشگاه پیام نور ،مشهد ،ایران

حامد امین زاده

عضو هیئت علمی ،دانشکده مهندسی برق ،دانشگاه پیام نور۱۹۳۹۵-۴۶۹۷ ،تهران ،ایران

چکیده

در زمانی که زندگی انسان در عصر پیشرفت تکنولوژی با حجم زیادی از نیازمندی های افراد مواجه شد دانشمندان و طراحان توانستن با تکنولوژی جدیدی به نام هوشمند سازی تحولی عظیم به وجود بیاورند و زندگی را برای افراد راحتر و سطح کیفی زندگی را بالا ببرند . اما نیازمندی های کاربران به همین جا محدود نشد و خواهان زندگی بهتر و همگام با پیشرفت تکنولوژی بودند که سبب شد که طراحان برای پا سخگویی به نیاز کاربران از علم جدیدی به نام اینترنت اشیا رونمایی کنند و در فرایند هوشمندسازی حضور آن را کاربردی کنند . البته با توجه به اینکه اینترنت اشیا گام های اول خود را در زمینه علمی وکاربردی برمیداشت توانست تحولی عظیم دیگری در زندگی انسان ایجاد کند و بصورت قسمتی جدای ناپذیردر زندگی بشریت بدل شود ،که البته پیشرفت آن نیز میتواند همانند پیدایش آن تاثیر بیشتری بر زندگی انسان بگذارد و انتظار میرود که جایگاه آن در تمام ابعاد زندگی انسان چشمگیرتر باشد .

کلیدواژه ها

هوشمندسازی،اینترنت اشیا،حسگرها،محرک ها،اتوماسیون ساختمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.