بررسی عملکرد آسفالت رنگی در کاهش نرخ خستگی در تصادفات جاده ای در سطح راه های برون شهری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس محیط زیست، عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: CECAUD01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1044
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری موسسه آموزش عالی هرمزان بیرجند
دانشجوی دکتری زمین شناسی مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری موسسه آموزش عالی هرمزان بیرجند
چکیده
جاده ای که با آسفالت رنگی سنگ فرش شده باشد می تواند به همان اندازه که امنیت و یکنواختی رانندگی را بهبود می دهد مجموعه دیدنی بهتری ایجاد کند. در واقع رنگ انرژی است و بدن از میدان های انرژی تشکیل شده است، رنگ ها با تحریک سیستم عصبی، بر کمبود انرژی و خستگی جسمی و ذهنی ناشی از آن غلبه می کند. همان طور که می دانیم اکثر راه های آسفالته کشور به رنگ سیاه هستند، روانشناسان معتقدند که رنگ سیاه شدیدا تسخیرکننده و متاثر کننده،کاملا بی تحرک، ساکن، عمیق است که که بدور از ایجاد هرگونه تحریک روانی و جسمانی باعث کاهش سایر فعالیت ها می گردد. که این امر می تواند سبب حصول سستی و کندی در افراد شود. علاوه بر آن اکثر جاده های کشور به صورت مسیر بیابانی و جاده های یکنواخت و خسته کننده ای هستند که این امر موجب شده تا رانندگانی که در مسیر این جاده ها تردد می کنند پس از چند ساعت رانندگی دچار خستگی و در پی آن دچارحادثه شوند، از دلایل بررسی عملکرد آسفالت رنگی در کاهش نرخ خستگی در تصادفات برون شهری این است که اولا حدود 60 تا 70 درصد تصادفات به علت خرابی جاده ها، کم عرض بودن، نبود علایم هشدار دهنده ،روشنایی نا مناسب و تردد تعداد بالای خودروها، آسفالت یکنواخت و خسته کننده و کمبود حفاظ ها و علائم ایمنی است که برخی از جاده های کشور را نا ایمن کرده است. ثانیا به دلیل بیابانی بودن اکثر جاده های کشور و یکنواخت بودن مسیر، و رنگ آن باعث خستگی و خواب آلودگی رانندگان می شود. در این پژوهش کیفیت اثرگذاری استفاده از آسفالت رنگی در کاهش خستگی، کاهش تصادفات و زیبا سازی در سطح راه های آسفالته برون شهری مخصوصا مسیرهای تردد راه های جاده ای پر حادثه مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
آسفالت رنگی، ایمنی راه ها، روسازی، کاهش تصادفاتمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.