بررسی قابلیت ها و مزایای را یا نش ابر ی در توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه بازیابی دانش و نظامهای معنایی، دوره: 6، شماره: 22
  • کد COI اختصاصی: JR_JKS-6-22_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 784
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید اسلامی مهدی آبادی

دانشجوی دکتری مدیریت رسانه، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایران

سعید اسلامی

استادیار گروه مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

حسین اسلامی

استادیار گروه مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

سید حسن حاتمی نسب

استادیار گروه مدیریت بازرگانی واحد یزد، دانشگاه اسلامی یزد، ایران

چکیده

هدف مقاله حاضر بررسی قابلیت ها و مزایای را یا نش ابر ی در توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک در صنایع فولاد استان یزد با بهره برداری از روش ترکیبی تصمیم گیری چندمعیاره، محاسبات منطق فازی و روش مدل سازی PLS بود. روش پژوهش حاضر تلفیقی (کیفی و کمی) بود و با ابزار مصاحبه و پرسشنامه صورت گرفت. جامعه آماری شامل اساتید دانشگاهی صاحب نظر در حوزه موردبررسی و متخصصان فناوری اطلاعات و ارتباطات شاغل در صنایع فولاد استان یزد بودند که از بین آن ها 320 نفر در سال 1398 با ترکیبی از دو روش نمونه گیری غیراحتمالی هدفمند و تصادفی انتخاب شدند. یافته ها با توجه به محاسبات فازی نشان داد مهم ترین معیار در خوشه مزیت رایانش ابری، کاهش هزینه ها با 191/0، خدمت سریع تر به مشتریان با وزن فازی 120/0 و برقراری ارتباط با مشتریان با وزن شبکه ای فازی 096/0 به ترتیب بودند. مهم ترین معیار در خوشه قابلیت های رایانش ابری در توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک نیز، ذخیره سازی اطلاعات در خدمات ارتباطات الکترونیک برابر با 123/0 بودند. درنهایت، تحلیل مسیر بین توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک و قابلیت های را یا نش ابر ی با توجه به بارهای تحلیل عاملی تاییدی برابر با 566/0 و بین توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک و مزیت رایانش ابری برابر با 521/0 حاصل شد. نتایج نشان داد فناوری رایانش ابری با توسعه خدمات ارتباطات الکترونیک صنایع فولاد یزد دارای رابطه و تاثیرگذاری مثبت است.

کلیدواژه ها

خدمات ارتباطات الکترونیک, را یا نش ابر ی, روش تصمیم گیری چندمعیاره منطق فازی, مدل سازی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.