ارزیابی تاثیر استراتژی های بازاریابی بر عملکرد مالی سازمان ها

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS03_140
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 814
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فربد سوری

گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و بازاریابی، امریکن لیبرتی یونیورسیتی ایالت کالیفرنیا شهر لس انجلس

چکیده

زمینه و هدف. استراتژی بازاریابی برنامه جامعی است که به ویژه برای دستیابی به اهداف بازاریابی سازمان طراحی شده است. این برنامه یک طرح برای دستیابی به اهداف بازاریابی ارائه میدهد. این استراتژی بلوک اصلی یک طرح بازاریابی است. همچنین این استراتژی پس از تحقیقات بازاریابی دقیق طراحی شده است. یک استراتژی بازاریابی به سازمان کمک میکند تا منابع کمیاب خود را روی بهترین فرصتهای ممکن متمرکز کند تا بتواند فروش را افزایش دهد.با توجه به اهمیت موضوع استراتژی بازاریابی،پژوهش حاضر به ارزیابی تاثیر استراتژی های بازاریابی بر عملکرد مالی سازمان ها پرداخته است. روش بررسی. جامعه آماری این پژوهش شامل اعضای هیات علمی، دانشجویان دکتری ، پژوهشگران رشته های مالی و بازرگانی و هم چنین روسای باسابقه ی شرکت های بازرگانی مختلف بودند که بطور بالقوه بیشترین اطلاعات را در خصوص موضوع پژوهش داشتند و در نهایت با استفاده از روش نمونه گیری گلوله برفی،تعداد 120 نفر به عنوان نمونه برگزیده شدند.داده های مورد نیاز با استفاده از یک پرسشنامه محقق ساخته گردآوری شده و با کمک نرم افزار لیزرل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.روش تجزیه و تحلیل داده ها معادلات ساختاری بوده است یافته ها . یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش نشان داد که در بررسی تاثیر استراتژی های بازاریابی بر عملکرد شرکت ها بیشترین تاثیر مربوط به استراتژی بازاریابی ارتباطی و بعد از آن مربوط به استراتژی بازاریابی دهان به دهان است. به عبارت دیگر می توان نتیجه گرفت که در بین مولفه های ذکر شده هر چند تمام مولفه ها تاثیر بیشتر از حد متوسط دارند اما تاثیر دو استراتژی بازاریابی ارتباطی و بازاریابی دهان به دهان بالاتر و بیشتر از سایر استراتژی هاست. نتایج. با توجه به نتایج به دست آمده توصیه می شود تا هنگام انتخاب استراتژی بازاریابی شرکت ابتدا استراتژی ارتباطی و سپس دهان به دهان را در اولویت قرار دهند.

کلیدواژه ها

بازاریابی،بازاریابی ارتباطی،بازاریابی دهان به دهان،بازاریابی پنهان،سودآوری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.