شاخصها و نشانه های وجدان کاری معیاری برای ارزیابی مدیرجهادی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین همایش ملی فرهنگ و مدیریت جهادی
- کد COI اختصاصی: JAHADI02_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1978
نویسندگان
چکیده
این مقاله وجدانکاری را به عنوان یکی از نشانه ها، شاخصها و معرفهای مدیر جهادی معرفی می نماید مدیریت جهادی مقوله ای جدا از سایر نظریه های مدیریت نیست ولی با آنها یکسان و مشابه نیز نمی باشد زیرا مبانی فکری و فلسفی مدیریت جهادی که بیشتر به سعادت و تکامل می اندیشد با سایر نظریه های مدیریت که به سود و پول می اندیشد متفاوت است چون کم کاری عدم احساس مسئولیت فقدان وظیفه شنایس و قائل نشدن ارزش برای زمان موضوعاتی هستند که بیشتر بوده و رشد اقتصادی درتمامی کشورهای جهان حاصل کار و تلاش بی حدمردم در زمینه های مختلف می باشد و پیشرفته ای قرون گذشته در درجه اول مرهون کار و فعالیت زیاد آنان بوده است برای بررسی بیشتر و عملی کردن موضوعات مذکور نیاز به مدیرانی خواهد بود که در هر سازمانی با توجه به خط مشی های ارزشمند اسلامی تحولاتی که لازم و ضروری است را دران ایجاد کرد و فرهنگ سازمانی جهادی را به عنوان الگو برای کل سازمان های جهان اسلام پیاده و عوامل وجدانکاری را دقیقا مورد شناسایی قرارداده و مطابق با یک نظم اجتماعی معقول و در شان یک جامعه اسلامی عمل نموده و به نحو احسن و شایسته اجرا نماید. برای ارزیابی مدیر جهادی تعریف عملیاتی وجدان کاری و تعیین شاخصهای آن لازم و ضروری است که مقاله حاضر به معرفی ان شاخصها می پردازد. این وژگیها مقدمه و زمینه طراحی ابزار اندازه گیری وجدان کاری در مدیران جهادی می باشد.کلیدواژه ها
مدیریت جهادی، مدیران، وجدان کاری، انگیزه شغلی،رضایت شغلی، مشارکت سازمانیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.