بررسی و ارزیابی عدم استفاده گسترده از سیستم قاب های سبک فولادی سرد نورد شده (LSF) توسط سازندگان (نمونه موردی: شهر سنندج)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله
- کد COI اختصاصی: CAUICNF03_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1153
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
استادیار گروه معماری، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
چکیده
وجود شرایط خاص اقتصادی - جغرافیایی از جمله محدود بودن منابع مورد نیاز برای تامین مصالح ساختمانی همچنین زمان طولانی صرف شده برای تولید آن، تمایل به استفاده از اعضای جدار نازک سرد نورد شده و به تبع آن به کارگیری سیستم LSF به منظور ساخت ساز سریع را افزایش می دهد. با این تفاسیر در ایران و خصوصا در شهر سنندج سیستم LSF مورد استقبال سازندگان قرار نگرفته است که اهمیت پرداختن به این موضوع برای دستیابی به نتایجی که برای رفع موانع و کمک به همسویی جریان ساخت وساز کشور با فناوری روز دنیا و با توجه به نیازهای روز جامعه و کمبود مسکن ضروری است. هدف از این پژوهش بررسی دلایل عدم استفاده از سازه های LSF در صنعت ساخت وساز شهر سنندج است. جهت اجرای این پژوهش، اقدام به شناسایی محدوده شهر شد جهت بررسی وضعیت ساختمان های در حال احداث اقدام به پیمایش پروژه و مصاحبه با کارشناسان عرصه ساختوساز شد و دو پروژه LSF در شهر سنندج انتخاب شد و با آزمون لیکرت به ارزیابی شاخص های مشخص شده توسط کارشناسان صنعت ساختوساز از منظر سازندگان و استفاده کنندگان پرداخته شد و شاخص ها ازنظر هر دو گروه اولویت بندی شدند. بنابراین نتایج کلی نشان دهنده ضعف های اساسی در به کارگیری سازه های LSF است که برای استقبال سازندگان و استفاده کنندگان نیاز به چارهاندیشی دارد و با برطرف کردن معضلات موجود امید به استفاده از این سازه به طور گسترده در صنعت ساخت و ساز شهر سنندج خواهد بودکلیدواژه ها
ضعف های ، ساخت وساز، سنندج، فناوری ساخت.مقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.