آشکارسازی خرابی در سازه های صفحه ای با استفاده از تحلیل انرژی موجک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه مدل سازی در مهندسی، دوره: 16، شماره: 53
  • کد COI اختصاصی: JR_JME-16-53_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 301
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر احمدنژاد زرنقی

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

امیر طریقت

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

چکیده

به طور کلی پایش سلامت سازه ها برای تامین امنیت و یکپارچگی آنها بسیار مهم است. عاملی که این امنیت و یکپارچگی را تحت اثر خود قرار می دهد، شروع فرآیند ایجاد خرابی در سازه ها است. لذا یافتن راهی برای آشکارسازی این خرابی ها امر مهمی تلقی می گردد. در این مقاله، آشکارسازی خرابی برای سازه های صفحه ای شکل مانند عرشه پل ها و دیوار ها مورد بررسی قرار گرفته است. 9 شتاب سنج برای مطالعه سیگنال های شتاب در نقاط مختلف سازه به کار گرفته شد. نهایتا با استفاده از انجام تحلیل انرژی موجک پیوسته، دو شاخص خرابی معرفی گردید. مهمترین مزیت روش به کار گرفته شده این است که با تعداد محدودی شتاب سنج می توان محدوده محل خرابی را تشخیص داد، در حالیکه نیازی به محاسبه اشکال مودی، اطلاع از مشخصات سازه و استفاده از تغییر مکان سنج های گران قیمت نیست.

کلیدواژه ها

پایش سلامت سازه ای, آشکارسازی خرابی, سازه های صفحه ای, شتاب سنج, تحلیل انرژی موجک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.