بررسی اثر نانو رس بر مقاومت مکانیکی بتن ژئوپلیمری حاوی الیاف پلی پروپیلن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: CAUCONF02_337
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 632
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی فیروزبخت

دانشجوی گروه عمران ،واحد مهدیشهر ،دانشگاه آزاد اسلامی ،مهدیشهر،ایران

حمید بیرقی

استادیار گروه عمران ،واحد مهدیشهر ،دانشگاه آزاد اسلامی ،مهدیشهر،ایران

چکیده

بروز تنش های مکانیکی در سازه های بتنی معمولی که ارزان ترین و رایج ترین مصالح موجود را در خود دارند طی سال های متمادی موجب بروز ترک و شکستگی و در هم فرو ریختگی ناگهانی می شد .به همین روی متخصصین و محققین در سنه های اخیر به دنبال استفاده از برخی از افزودنی های طبیعی در کنار مصالح قبلی هستند تا بتواند با افزایش مقاومت های فشاری و کششی تحمل پذیری این نوع سازه ها را در مواقع بروز تنش های شدید به میزان زیادی حفظ نمایید . در این مقاله از نانو رس که ارزانی و دسترسی فراوان آن مصرف راحت آن را توجیه می نماید به همراه الیاف پلی پرو پیلن با مقادیر مختلف مورد استفاده قرار گرفت نوع بتن از نوع بتن ژئوپلیمری که به دلیل عدم استفاده از سیمان دارای خصوصیات سازگاری با خاک و طبیعت با امکان بازگشت به طبیعت پس از تخریب استفاده شده است .میزان استفاده از نانو رس در چهار سطح شامل صفر 3، 5، 10 درصد وزنی مواد سیمانی و الیاف پلی پرو پیلن در چهار سطح صفر 0.2، 0.4، 0.8 درصد وزنی مواد سیمانی در نمونه هایی با ابعاد 15*15 برای مقاومت فشاری و از نمونه های استوانه ای 15*30 برای مقاومت کششی و همچنین از قالب های 15*15 برای جذب آب بلند مدت مورد استفاده قرار گرفت در تمامی مواد میکرو سیلیس به میزان 6 درصد وزنی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد بهترین مقاومت کششی با مصرف 0.8 درصد الیاف پلی پرو پیلن و یک درصد وزنی نانواکسید آلومینیوم بدست آمد که حدود 25 درصد بوده است اما بالاترین مقاومت های فشاری با مصرف یک درصد نانو اکسید آلومینیوم و 0.8 درصد الیاف پلی پرو پیلن در مقطع 7 روزه بیش از 12 درصد و در مقطع 28 روزه حدود 24 درصد مقاومت فشاری را افزایش داد.

کلیدواژه ها

الیاف پلی پروپیلن ،نانو رس ،بتن ژئوپلیمری، مقاومت فشاری،مقاومت کششی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.