بررسی رابطه بین اضطراب مرگ و دلبستگی به خدا با کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین همایش ملی روانشناسی، تعلیم و تربیت و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: CPEL03_191
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاصم اسماعیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه علامه طباطبائی تهران

مریم خاکسارنصیرآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه شهید چمران اهواز

رضوان اندرز

دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

هدف از پژوهش حاضر پیشبینی کیفیت زندگی براساس اضطراب مرگ و دلبستگی به خدا در دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بود. روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی بود و آزمودنی های آن را 200 دانشجوی این دانشگاه تشکیل میدادند. انتخاب گروه نمونه به روش نمونه گیری در دسترس انجام شد. ابزارهای گردآوری داده ها شامل مقیاس های کیفیت زندگی سازمان بهداشت جهانی (1998(، اضطراب مرگ Templer (1970)و دلبستگی به خدا Sim and Loh (2003)بودند. برای تحلیل داده ها از نرم افزار spss 21 و عالوه بر استفاده از همبستگی پیرسون از رگرسیون چندمتغیری استفاده شد. ضرایب همبستگی پیرسون بین اضطراب مرگ با کیفیت زندگی r= -0/18 و دلبستگی به خدا با کیفیت زندگی r=0/26 بدست آمد. همچنین نتایج رگرسیون نشان داد که اضطراب مرگ و دلبستگی به خدا دارای یک ارتباط معنادار با کیفیت زندگی میباشند و می توانند با یکدیگر به خوبی کیفیت زندگی را پیش بینی کنند.

کلیدواژه ها

اضطراب مرگ، دلبستگی به خدا، کیفیت زندگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.