بررسی نکوهش نفاق در نهج البلاغه باتوجه به دوساحت اعتقادی وسیاسی درسند تحول بنیادین آموزش وپرور ش
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین همایش ملی روانشناسی، تعلیم و تربیت و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: CPEL03_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 491
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان فارس
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه فرهنگیان نسیبه تهران
رئیس اداره آموزش وپرورش منطقه مشهدمرغاب،استان فارس
کارشناس ارشدروانشناسی تربیتی دانشگاه پیام نور
کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه دولتی شهرضا
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی نکوهش نفاق در نهج البلاغه باتوجه به دوساحت اعتقادی وسیاسی در سند تحول بنیادین می باشد.امروزه آموزش و ژرورش رکن اساسی جامعه است ومی توان آن را به عنوان کانون اصلاح وارتقاء جامعه به حساب آورد.یکی از مسائل مهمی که گریبان گیرجامعه امروزی می باشد.مسئله نفاق است.اگرآموزش وپرورش بتواند انسان هایی به دور از نفاق تربیت کندآن وقت است که حیات طیبه محقق می گردد.امام علی(ع)درکتاب ارزشمندنهج البلاغه به نکوهش نفاق پرداخته است.موضوع نفاق آنقدرمهم می باشدکه خداوند درقرآن کریم به انسان دراین رابطه هشدار می دهند.امام علی(ع)می فرمایند:منافقان قلب هایشان بیمار وظاهرشان آراسته است؛وصفشان دارو وگفتارشان درمان؛اماکردارشان دردی است بی درمان؛پس یکی از مهمترین وظایف نظام آموزش وپرورش استفاده ازشیوه های تعلیم وتربیتی صحیح برای جلوگیری ازنفاق می باشد. پژوهشگر در این پژوهش از روش مروری(مطالعه اسناد ومتون کتابخانه ای وایترنتی)استفاده کرده است. یافته های پژوهش حاکی از این است که آموزش وپرورش می تواند با به کارگیری راهبردهای تربیتی صحیح به خصوص استفاده از رهنمودهای قرآن وائمه معصومین علیهم السلام افرادی به دورازنفاق تربیت کند. درپایان پژوهشگرنتیجه گرفته است که نقش تربیتی سندتحول بنیادین آموزش وپرورش دردوساحت اعتقادی وسیاسی به خصوص در موضوع نکوهش نفاق محقق نمی شود،مگر با استفاده از ازرهنمودهای کتاب قرآن وائمه معصومین علیهم السلام وآموزش وآگاهی به فراگیران می توان این مهم را درافراد جامعه نهادینه کردکلیدواژه ها
آموزش وپرورش،سندتحول بنیادین،نکوهش نفاق،تعلیم وتربیت،ساحت های اعتقادی وسیاسیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.