چگونه توانستیم مشکل خواندن و نوشتندانش آموزان را در حوزه ی تحت پوشش خود ارتقاء ببخشیم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
  • کد COI اختصاصی: CFTP06_520
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 413
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی کمالی

کارشناسی، آموزش ابتدایی، پردیس شهید بهشتی، بندرعباس، اداره آموزش و پرورش شهرستان رودان، راهبر آموزشی و تربیتی

رضا پورعلی

کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رودان

ابوالقاسم جاودان

کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رودان

عامر کاویانی

اداره آموزش و پرورش شهرستان رودان، کارشناس مسئول آموزش ابتدایی، کارشناس ارشد حقوق عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، راهبر آموزشی و تربیتی

چکیده

یادگیری و پیشرفت در خواندن همواره دغدغه ی هر معلمی است. زیرا خواندن اساس تمامی دروس تلقی می شود زیرا اگر نتواند به خوبی بخواند سایر دروس را نیز درک نمی کند. که این ضعف نیز خود به خود نقش مهم و موثری در زندگی اجتماعی دانش آموز نیز به همراه دارد. از این رو پرداختن به این موضوع در حوزه ی راهبری خودمان را یکی از وظایف اصلی و پایه ای برای تمامی پایه ها قلمداد کردیم و بنا را بر آن نهادیم تا حد توان با ارائه ی راهکارهایی به معلمان چند پایه این ضعف را برطرف نموده و سبب سوق دادن دانش آموزان به سمت یادگیری دیگر علوم نیز باشیم. پس از بررسی میدانی و جمع آوری اطلاعات در مورد تعداد دانش آموزان دارای ضعف شروع به جمع آوری مطالب و راهکارهایی از منابع موجود، همکاران با تجربه تر و ... کردیم. مهمترین اقداماتی که توانست ما را در پیشبرد این هدف بخصوص حل مشکلات خواندن و نوشتن دانش آموزان کمک کند. تغییر نگرش همکاران از بازرس بودن به همیار بودن راهبر آموزشی بود که همکاران در صورت داشتن سوال و مشکل بودن هیچ پروایی تماس گرفته و سوالات و مشکلات خاص خود را باز گو می کردند و ما هم در حد توان با استفاده از تجربیات خود و مطالعه و تحقیق و همچنین تجربیات همکاران دیگر جهت رفع مشکلات آنها اقدام می کردیم که موجب رشد علمی همکاران و خودمان در عرصه تعلیم و تربیت می شد. همچنین باعث ایجاد روحیه پرسشگری در دیگر همکاران می شدیم. پس از پیگیری وضعیت خواندن و نوشتن دانش آموزان به این نتیجه رسیدیم که همه ی دانش آموزان می توانند خوب یاد بگیرند فقط هریک از پیگیری وضعیت خواندن و نوشتن دانش آموزان به این نتیجه رسیدیم که همه ی دانش آموزان می توانند خوب یاد بگیرند فقط هریک از آنها با توجه به توانایی های فردی و ساختار ذهنی آنها نیاز به روش های متنوع و متناسب با توانایی های ذهنی خود جهت یادگیری و یادسپاری مطالب آموزشی دارند. بنابراین رها کردن دانش آموز کار بسی اشتباه می باشد.

کلیدواژه ها

خواندن، نوشتن، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.