بررسی آرایش محورهای استرین براساس تحلیل ساختارهادرگستره نصرت آبادکهورک جنوب شرق ایران

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی زمین شناسی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CAGE05_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 948
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهروش نبینی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگ

علی اصغر مریدی

استادیار گروه زمین شناسی

چکیده

دراین مقاله بر اساس مطالعه عناصر ساختاری از قبیل: چین ها، گسل ها، درزه ها و خطواره ها موقعیت محورهای کرنش معین گردید. منطقه مورد مطالعه، مشتمل بر دو روند کلی شمال شرق- جنوب غرب و شمال- جنوب است. نحوه عملکرد سیستم های گسلی و ارتباط شکستگی های همراه پهنه های برشی، روند محور چین ها و خطواره ها حاکی از تأثیر مؤلفه اصلی جابه جایی در منطقه است. با توجه به آنالیزهای حاصل از عناصر ساختاری فوق الذکر موقعیت محورهای کرنش به شرح ذیل تعیین گردید: محور فشردگی با استفاده از داده ها بین N345- N330و محور کشیدگی به طور میانگینN245- N220می باشد. کلیه دگرریختی های موجود در منطقه از قبیل: مکانیسم گسلش، چرخش عناصر ساختاری، وجود درزه ها و خطواره های متعدد، اختلاف میزان فشردگی و برش، اختلاف میزان انحنای رودخانه ها و شاخص شیب آنها، ... قابل توجیه می باشند

کلیدواژه ها

عناصر ساختاری، محورهای استرین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.