ارائه الگوی تکامل تکتونیکی بر اساس تحلیل ساختاری در منطقه نصرت آباد-کهورک، جنوب شرق ایران
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی زمین شناسی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CAGE05_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2548
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، گروه زمین شناسی، دانشگاه سیستان و بلو
استادیار گروه زمین شناسی
چکیده
نخستین رخداد دگرشکلی (D1) در کرتاسه فوقانی رخ داده است. از شواهد این رویداد دگرشکلی در منطقه وجود چین ها با روند E-W در منطقه می باشد. این مرحله همزمان با آغاز برخورد دو بلوک می باشد.دومین رویداد دگرشکلی (D2) می باشد که در محدوده ائوسن فوقانی تا الیگوسن روی داده است. این رویداد عظیم احتمالاً همزمان با بسته شدن حوضه شرق ایران می باشد. از جمله شواهد این رویداد می توان به این موارد اشاره کرد: 1- وجود دگرشیبی زاویه دار 2- تراست های موجود در منطقه 3- دگرگونی محلی دینامیکی در حد فیلیت 4- چین های برگشته و بریده شده با تمایل به سمت SW. سومین رویداد دگرشکلی (D3) در الیگومیوسن روی داده است. در طی این واقعه محور ناودیس OC در غرب نصرت آباد تشکیل شده است. همچنین تشکیل گسل نصرت آباد به این رویداد نسبت داده می شود. چهارمین رویداد دگرشکلی (D4) در پلیو-کواترنر روی داده است. از شواهد این رویداد می توان به این موارد اشاره کرد: 1- آغاز فعالیت گسل کهورک در منطقه مورد مطالعه 2- جابجایی آبراهه ها 3- جابجایی محور چین های قدیمیکلیدواژه ها
عناصر ساختاری؛ گسل نصرت آباد؛ گسل کهورک؛ رخداد دگرشکلیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.