مالیات بر ارزش افزوده و مشکلات اجرایی آن در ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC04_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 761
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته پورقنبری

مدرس دانشگاه علمی کاربردی بیرجند مدرس دانشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند

نجمه لطف الهی

دانشجوی حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی(دانشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند)

ساناز روحی

دانشجوی حسابداری دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی (دانشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند)

چکیده

در اکثر کشورها، اخذ مالیات یکی از مهمترین و با ثبات ترین منابع کسب درآمد برای دولت ها می باشد. در بین انواع مالیات های موجود نیز یکی از بهترین روشهای اخذ مالیات ، مالیات بر ارزش افزوده است. مالیات بر ارزش افزوده یکی از انواع مالیات های غیر مستقیم بوده و به عنوان یکی از روشهای جدید دریافت مالیات جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشورها ایفا می کند. این تحقیق به دنبال آن است که مالیات بر ارزش افزوده و مشکلات آن در ایران را با توجه به شرایط کنونی اجتماعی و اقتصادی مورد بررسی قرار دهد. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن است که مالیات بر ارزش افزوده و یا اصولا هر گونه مالیاتی، سبب افزایش در آمدهای دولت شده ولذا می تواند موجبات گسترش بودجه و هزینه های دولت را فراهم سازد، بنابراین از آنجا که گسترش هزینه های دولت می تواند بطور بالقوه تورم زا باشد، استقرار نظام مالیاتی فوق می تواند موجبات افزایش سطح عمومی قیمت ها را فراهم آورد .

کلیدواژه ها

ارزش افزوده، مالیات، مالیات بر ارزش افزوده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.