بررسی تاثیر متغیرهای کلان اقتصادی بر میزان صادرات بخش کشاورزی در اقتصادهای نوظهور عضو پیمان بریکس و ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت،حسابداری،اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
- کد COI اختصاصی: MTAEB03_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 801
نویسندگان
گروه اقتصاد، واحد قاینات، دانشگاه آزاد اسلامی، قاینات، ایران
چکیده
هدف اصلی این تحقیق، برر بررسی تاثیر متغیرهای اقتصادی بر میزان صادرات بخش کشاورزی در اقتصادهای نوظهور عضو پیمان بریکس و ایران طی دوره زمانی 2009 الی 2018 می باشد. لذا در گام نخست پس از بیان مطالعات نظری و پیشینه تحقیق، مدل اقتصادسنجی تحقیق معرفی شده است. بر این اساس، متغیر میزان صادرات حقیقی بخش کشاورزی را تابعی از نرخ ارز حقیقی، نرخ تورم و نیز نسبت خالص کل صادرات به تولید ناخالص داخلی حقیقی در نظر گرفته و به روش اثرات ثابت برآورد می نماییم. نتایج تخمین نشان می دهد که متغیرهای نرخ ارز حقیقی و نسبت خالص صادرات به تولید ناخالص داخلی اثر مثبت و معناداری بر متغیر میزان صادرات حقیقی بخش کشاورزی دارند. از طرفی در این تحقیق، تاثیر منفی و معنادار نرخ تورم بر میزان صادرات حقیقی بخش کشاورزی نیز نتیجه شده است. در پایان پیشنهادات تحقیق و نیز پیشنهاداتی برای مطالعات آتی ارائه شده است.کلیدواژه ها
صادرات بخش کشاورزی، نرخ ارز حقیقی، نرخ تورم، نسبت خالص صادرات به تولید ناخالص داخلی، اقتصادهای نوظهور، پیمان بریکس، ایرانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.