ارائه یک روش جدید به منظور استحصال حداکثر توان از نیروگاه های بادی به منظور کاهش تلفات ناشی از نیروگاه ها باسوخت فسیلی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی ایمنی، بهداشت و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: SHECONF01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 544
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی برق، مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی نوبنیاد، سیرجان
چکیده
در سال های اخیر با افزایش جمعیت، گسترش شهرها و رشد صنایع و در نتیجه افزایش تقاضای انرژی الکتریکی، میزان استفاده از سوخت های فسیلی به منظور تولید انرژی الکتریکی لازم در نیروگاه های حرارتی افزایش یافته است. استفاده بیش از حد از سوخت های فسیلی در نیروگاه ها باعث شده تا میزان گازهای گلخانه ای بطور نگران کننده ای افزایش یابد و اثرات مخرب آنها سلامت انسان را تهدید کند. در دهه های اخیر استفاده از توربین های رشد چشمگیری داشته و کشورهای مختلف سعی دارند با استفاده هر چه بیشتر از نوع این نیروگاههای وابستگی خود را به سوخت های فسیلی را کاهش دهند. با توجه به این واقعیت که سرعت باد ثابت نیست و دائما در حال تغییر است، بنابراین میزان تولید انرژی الکتریکی توسط نیروگاه های بادی نیز تغییر می کند. رابطه بین سرعت باد و میزان تولید انرژی الکتریکی توسط نیروگاه های بادی، یک رابطه غیر خطی بوده و در هر سرعت باد، شرایطی وجود دارد که می توان حداکثر میزان انرژی الکتریکی را تولید کرد. میزان تولید انرژی را می توان با تغییر گشتاور مرجع ژنراتور کنترل کرد. در این مطالعه استفاده از شبکه عصبی المان جهت کنترل توربین بادی با هدف استخراج حداکثر توان تحت سرعت های مختلف باد پیشنهاد شده است. همچنین جهت بالا بردن دقت شبکه عصبى المان، از الگوریتم ازدحام ذرات با جستجوی محلی اصلاح شده جهت تعیین ساختار بهینه شبکه عصبی استفاده خواهد شد. روش پیشنهادی بر روی یک مدل واقعی نیروگاه بادی تست شد و نتایج شبیه سازی ها نشان داد که روش پیشنهادی دارای عملکرد بسیار خوبی است.کلیدواژه ها
نیروگاه بادی، سرعت باد، شبکه عصبی المان، الگوریتم ازدحام ذرات، گشتاور مرجع ژنراتورمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.