بررسی و طبقه بندی حملات سایبری بر روی لایه های معماری اینترنت اشیاء و تاثیر احراز هویت بر روی آن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق و کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF04_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1554
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا شاطری

دانشجوی کارشناسی مهندسی تکنولوژی نرم افزار، موسسه آموزش عالی زند، شیراز

محمدایمان جم نژاد

هیات علمی، موسسه آموزش عالی زند، شیراز

لیلا مرتضوی فر

هیات علمی، موسسه آموزش عالی زند، شیراز

چکیده

اینترنت اشیاء (IoT) یکی از فناوریهای نوظهور است که توجه محققان دانشگاه و صنعت را به خود جلب کرده است. هدف اصلی اینترنت اتصال برقرار کردن اشیاء، انسان ها، با یکدیگر برای رسیدن به اهداف مشترک است. در آینده ای نزدیک IoT انتظار می رود که به طور یکپارچه در محیط زیست ما ادغام شود و انسان کاملا به راحتی با سبک زندگی به این فناوری وابسته شود. هر گونه سازش امنیتی سیستم مستقیما بر زندگی انسان تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین امنیت و حریم خصوصی این فناوری مهمترین مسئله برای برطرف شدن است. در این مقاله ما یک مطالعه کامل از مشکلات امنیتی در IoT را ارائه می دهیم و حملات سایبری احتمالی را بر روی هر لایه از معماری IoT طبقه بندی می کنیم. همچنین در مورد چالش های راه حل های امنیتی سنتی مانند راه حل های رمزنگاری، مکانیسم های تایید اعتبار و مدیریت کلیدی در IoT بحث می کنیم. و در نهایت یک چارچوب امنیتی ارائه شده است که به طور مداوم کاربران خانه های هوشمند را تایید می کند تا اطمینان حاصل شود که فقط افراد مجاز به کنترل دستگاه های اینترنت اشیاء (IoT) هستند و در عین حال ، از آنها در صورت انجام غیر طبیعی و خطرناک جلوگیری می کنند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، احراز هویت،حملات سایبری،امنیت.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.