بررسی تاثیر عمل آوری جهت ارزیابی مقاومت درجای ملات ها با به کارگیری آزمون های نیمه مخرب
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی شهرسازی، معماری،عمران و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: PSHCONF08_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 637
نویسندگان
دانشجوی دکتری عمران سازه، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
استاد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
چکیده
تفاوت زیادی بین شرایط آزمایشگاهی با شرایط محیطی سازه های بتنی وجود دارد لذا تعیین پارامترهای مهم مصالح از جمله مقاومت فشاری، کششی و خمشی آن ها در محل اجرای سازه از اهمیت بالایی برخوردار است. لذا در این مقاله با به کارگیری آزمون های درجا و نیمه مخرب انتقال اصطکاک و کشیدن از سطح اقدام به ارزیابی مشخصات مکانیکی ملات های پایه سیمانی به صورت درجا گردیده است. نمونه ها در سنین متفاوت و تحت شرایط متفاوت عمل آوری مورد آزمایش قرار گرفتند. با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی، همبستگی بین قرائت های به دست آمده از آزمون های فوق با آزمون های آزمایشگاهی تعیین و روابط بین مقاومت فشاری، خمشی و کششی ملات های سیمانی با آزمون های نیمه مخرب ارائه و منحنی های کالیبراسیون به دست آمدند. عمل آوری های استفاده شده در این تحقیق عبارتند از غرقاب در آب ، مواد عمل آورنده و رها شده در فضای آزاد . نتایج حاصله بیانگر همبستگی با شدت بالا بین مشخصات مکانیکی ملات های سیمانی و نتایج به دست آمده از آزمون های انتقال اصطکاک و کشیدن از سطح می باشد که اجازه می دهد به صورت درجا و با اطمینان بالا، مقاومت ملات های سیمانی را در محل ارزیابی نمود. همچنین مشاهده گردید که عمل آوری تاثیر بسیار زیادی در افزایش و بهبود مشخصات مکانیکی ملات های سیمانی و نتایج حاصل از آزمون های نیمه مخرب ایفا می کند.کلیدواژه ها
آزمون های نیمه مخرب، ملات سیمانی، مشخصات مکانیکی، عمل آوری.مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.