بررسی تطبیقی ادبیات حماسی معاصر عربی و فارسی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان،ادبیات، فرهنگ و تاریخ
- کد COI اختصاصی: LLCSCONF04_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 691
نویسندگان
دکتری ادبیات فارسی (ادبیات غنایی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
ادبیات حماسی به اعتباری اولین ژانر ادبی دنیا بوده است که همواره یک پای ثابت نظم و نثر در ادبیات ملل مختلف جهان می باشد. ژانر حماسی زمان و مکان مشخصی ندارد و از آنجایی که باعث برجسته کردن چهره های بزرگ رزم و قهرمانان ملی است، لذا شاعران و نویسندگان سترگ همواره برای ورود به این مهم از یکدیگر پیشی گرفته اند تا با حماسه سرایی داستان های قهرمانی کشور یا منطقه مورد نظرشان را به رخ دیگر ملت ها کشیده و باعث افتخار آفرینی برای نسل های آینده باشند تا آنجایی که نوع حماسی از ابتدای تولد ادبیات تا به امروز ادامه داشته است و به نسل های آتی هم منتقل خواهد شد بدون اینکه ذره ای از طعم شیرین و شهد آن کم شده باشد. در این میان ادبیات عرب نیز از این نوع ادبیات غافل نشده است و پا به پای ادیبان فارسی زبان پیش رفته اند اگر چه در بسیاری از مواقع از شاعران و نویسندگان ما جا مانده اند. این مقاله سعی بر آن دارد تا ادبیات حماسی معاصر عربی و فارسی را به صورت تطبیقی مورد بررسی قرار داده و سرآمدان این ژانر مهم و دلچسب ادبی را معرفی نماید.کلیدواژه ها
ادبیات حماسی،بررسی تطبیقی، عربی، فارسی، معاصرمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.