(فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری برکاربردهای جاذبها برای حذف ترکیبات فنولی از پساب
فرهاد سلیمی - هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاهجواد سلیمی - باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایرانفرهاد گل محمدی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گروه شیمی
چکیده مقاله:
افزایش جمعیت و گسترش صنایع و پیشرفت تکنولوژی عواملی هستند که باعث افزایش مصرف آب و تولید فاضلاب و آلودگی محیطزیست شدهاند و سرمایهگذاری برای تصفیه و دفع بهداشتی را اجباری نمودهاند. فنولها ترکیات آلی هستند که توجه بسیاری را بهدلیل سمی بودن حتی در غلظتهای پایین بهسمت خود جلب کردهاند. غلظت مشتقات فنول در پساب خروجی هنگام تخلیه حدود ۱/۰ است و سازمان سلامت جهانی حداکثر سطح آن را در آب قابل شرب ۱ مجاز میداند. فنول و ترکیبات فنولی موادی هستند که در بیشتر پسابهای صنعتی و خانگی وجود دارند و بهعلت سمیبودن باید بهطور موثری از این پسابها حذف شوند. در این مقاله روش حذف فنول از پساب بهوسیله جاذبهای کمهزینه بررسی میشود. تاثیر پارامترهای مختلف مثل غلظت اولیه فنول، pH، دما و مقدار جاذب بر روی مقدار جذب بررسی میشود. بررسیها نشان میدهد جاذبهای کمهزینهای مثل جاذبهای بهدست آمده از مواد معدنی، پسماند کشاورزی و مواد زائد صنعتی پتانسیل بالا و انعطافپذیری بیشتری را نسبت به بسیاری از روشهای دیگر برای حذف ترکیبات فنولی دارد و جاذبهایی که فعالیت سطحی بیشتر، سطح و تخلخل بالایی دارند کارایی بیشتری دارند.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/1015998/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سلیمی، فرهاد و سلیمی، جواد و گل محمدی، فرهاد،1398،مروری برکاربردهای جاذبها برای حذف ترکیبات فنولی از پساب،،،،،https://civilica.com/doc/1015998
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1398، سلیمی، فرهاد؛ جواد سلیمی و فرهاد گل محمدی) برای بار دوم به بعد: (1398، سلیمی؛ سلیمی و گل محمدی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Abdel-Ghani, N.T., El-Chaghaby, G.A., and Helal, F.S. (2015)., Individual and ...
Abdelkreem, M., (2013), Adsorption of phenol from industrial wastewater using ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.