ارائه مدلی برای ارزیابی قابلیت اطمینان در سایت های تجارت الکترونیکی برروی چارچوبOlam با استفاده از شبکه های پتری رنگی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای نانو فناوری
  • کد COI اختصاصی: NANOB01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 481
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره غفوریان پیرنیا

دانشجو، دانشگاه آزاد تهران مرکزی،

تورج بنی رستم

استادراهنما

چکیده

در چند دهه اخیر یکی از مهمترین مسائل در حوزه تجارت الکترونیکی، پیشرفت تکنولوژی و روند رقابتی نزدیک میان شرکتها و سرویس دهندگان است لذا برای شناخت بازار رقابتی و ارائه سرویس های مطلوب با کمترین زمان و هزینه یک ضرورت محسوب میشود. بنابراین سرویس دهندگان در تلاش هستند که با شناخت جامع از نیازمندیها و استخراج دانش کافی از حجم انبوه داده های در حال تولید بهترین تصمیم ها را در راستای اهداف سودآوری و پیشرفت بردارند. روشها و تکنیک های مختلفی برای این مهم انجام شده است اما استفاده از چارچوبهای تحلیلی یکی از پرکاربردترین راهکارهای ممکن است. کنکاش تحلیلی برخط1 و پردازش تحلیلی برخط2 از تکنیکهای مهم در این حیطه محسوب میشوند، دانشمندان و متخصصین زیادی در این حوزه به فعالیت و ارائه راهکارهای کاربردی نموده اند اما روشهای خیلی معدودی وجود دارند که تحلیل نیازهای غیروظیفه مندی3 را انجام داده اند. در این تحقیق راهکاری برای ارزیابی قابلیت اطمینان در تجارت الکترونیکی مبتنی بر چارچوبOlam با استفاده از شبکه های پتری رنگی ارائه شده است روش ارائه شده در این تحقیق از چندین فاز مختلف تشکیل شده است در فاز اول به کمک چارچوب کنکاش تحلیلی برخط داده های خام و تولید شده به صورت یک پایگاه داده مستحکم جمع آوری شده و سپس دانش مورد نیاز با توجه به سیاست سیستم مورد مطالعه استخراج شده است سپس به کمک نمودارهای زبان مدلسازی یکپارچه ساختار سیستمی توصیف شده است در گام بعدی به کمک تکنیک کلیشه نگاری خصیصه قابلیت اطمینان به نمودار مولفه برچسب شده و درنهایت به کمک یک مدل قابل اجرا و تبدیل آن در شبکه پتری به ارزیابی پرداخته شده است و نتایج شبیه سازی به کمک ابزار Cpntools بیانگر کاربردی بودن راهکار پیشنهادی در سیستم های سرویس دهنده میباشد همچنین روش ارائه شده میتواند به عنوان راه گشای مهم در اتخاذ تصمیمات مدیریتی در سطح کلان واقع گردد.

کلیدواژه ها

OLAM، تجارت الکترونیک، شبکه پتری رنگی، قابلیت اطمینان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.