بررسی انتقال اطلاعات در شبکه های حسگر بی سیم با روش (F-WU- ARO)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CEPS06_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 534
نویسندگان
گروه کامپیوتر، دانشکده برق ،رایانه و فناوری اطلاعات،واحد قزوین،دانشگاه آزاد اسلامی،قزوین،ایران
استاد گروه برق،دانشگاه امیرکبیر،تهران ،ایران
چکیده
تکنیکهای بهینه سازی فراابتکاری در سالهای اخیر برای حل مسائل پیچیده بهینه سازی توجه فزاینده ای به خود جلب کرده اند. آنها نسبت به روشهای سنتی مبتنی بر منطق رسمی و یا برنامه ریزی ریاضی برای بسیاری از برنامه های کاربردی دنیای واقعی قوی تر هستند. این تکنیکها به وضوح پیشرفت کردهاند و ایده های جدید در زمینه الگوریتم های بهینه سازی در طول دهه های اخیر توسعه یافته اند.هدف اصلی این پژوهش ارائه یک روش جدید و کارآمد است. برای پیاده سازی روش انجام شده در این تحقیق، از روش بهینه سازی ARO استفاده شده است که وظیفه خوشه بندی پویای سیستم را برعهده دارد و بر اساس الگوریتم فازی ، مسیر یابی بهینه را در بین خوشه ها انجام میدهد.در این تحقیق شبکه حسگر بی سیمی تعریف شده، 200 حسگر که حسگرها به طور تصادفی در یک محیط مربع شکل با ضلع 100 متر به صورت یکنواخت توزیع شده است. همچنین هر سرخوشه آدرس خوشه های همسایه1 خود را دارد و میتواند در صورت نیاز داده های مربوطه را ارسال کند. در روش پیشنهادی ترکیبی F_WU_ARO با پارامترهای استفاده شده، اگرچه انرژی باقیمانده براساس مرگ اولین حسگر شبکه مشابه روشهای F_WU_ GA وF_WU_ PSO می باشد اما انرژی باقیمانده بر اساس مرگ میانه حسگر شبکه را بهبود داده است. الگوریتم F_WU_ARO نسبت به الگوریتم های F_WU_ GA وF_WU_ PSO در بخش ارسال و دریافت داده ها و طول عمر شبکه به ترتیب 0/34 و 0/49 درصد بهبود داشته است.کلیدواژه ها
روش بهینه سازی ARO، شبکه حسگر بی سیم، الگوریتم های فازی، انرژی آگاه و بافرمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.