ساخت فانتوم سینه برای اعتبارسنجی سیستم های تصویربرداری مایکروویو در تشخیص سرطان سینه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی‌ زیست پزشکی ایران
  • کد COI اختصاصی: ICBME26_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تکتم شاطرزاده بجد

مرکز پژوهشی مخابرات و کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد

سیدمحمدسعید ماجدی

دانشکده مهندسی ، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

ساخت فانتوم های مصنوعی با ساختار و مشخصات الکتریکی مشابه با بافت بدن، زمینه انجام آزمایشات متعدد و اعتبارسنجیسیستم های تصویربرداری را قبل از تست بر روی بیمار واقعی فراهم کرده است. هدف این پژوهش ساخت فانتوم سینه برای استفاده درفرآیند تشخیص سرطان سینه با تصویربرداری مایکروویو می باشد. برای ساخت فانتوم ناهمگن از ماده پلاستیکی ABS در تهیه قالبی سهبعدی استفاده شده که قسمت های جامد پلاستیکی به عنوان بافت چربی و فضاهای خالی داخل قالب به عنوان بافت غددی و تومور درنظر گرفته شده است. برای پر کردن فضاهای خالی قالب از ترکیب آب و ترایتون 100 - X استفاده شده است. با تغییر درصدترایتو ن 100 - X در این ترکیب میتوان ضریب دیالکتریک را تغییر داد. بنابراین با تهیه چند نمونه از ترکیب فوق با درصدهای مختلفترایتون 100 - X و اندازه گیری مشخصات الکتریکی آنها، ترکیب مناسب برای بافت های غددی و تومور تعیین شده است.

کلیدواژه ها

تصویربرداری مایکروویو، تشخیص سرطان سینه، فانتوم سینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.