بررسی اختلالات افسردگی و راه های درمان آن
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 9998
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده علوم و تحقیقات، یاسوج، ایران
چکیده
همه ی انسان ها در وره هایی از زندگیشان احساس افسردگی یا Depression می کنند. این احساس افسردگی به خاطر رخدادهای ناگوار یا احساسات منفی مانند: از دست دادن شغل، دعوا با یک سدوت، نمره ی خوب نگرفتن در آزمون کلاسی و ... پدید می آید و پس از چند روز یا هفته فرد به زندگی طبیعی باز می گردد. در این حالت می گوییم فرد دچار خلق و خوی افسرده شده است. همانند شادی، ترس، امید، خشم و ... ، خلق و خوی افسرده نیر یکی از واکنش های طبیعی انسان در برابر رویدادهای زندگی است. اما هنگامی که این خلق و خوی افسرده دنباله داشته باشد به اختلال افسردگی می انجامد. پژوهش حاضر با رویکردی توصیفی تحلیلی به بررسی اختلالات افسردگی و راه های درمان آن پرداخته است. نتایج بررسی ها نشان می دهد اختلال افسردگی اساسی در بین تمامی اختلالات روانپزشکی، بیشترین شیوع را در کل دوران زندگی افراد دارد. این آمار نشان دهنده ی آن است که این بیماری بسیار شایع و رایج است. اختلال افرسدگی اساسی اختلالی شایع می باشد و طبق برخی از برآوردها میزان شیوع آن به حدود 13 درصد می رسد. میزان ابتلا به اختلال افسردگی اساسی در جنس مونث حدود دو برابر میزان ابتلا به اختلال افسردگی اسای در جنس مذکر است. بهترنی روش های درمان افسردگی، روان درمانی اختلالات افسردگی، درمان شناختی رفتاری یا CBT، روانکاوی و دارو درمانی می باشند.کلیدواژه ها
افسردگی، اختلالات روانپزشکی، روان درمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.