ارائه یک مدل کاربردی برای تدوین و رتبه بندی استراتژی کسب و کاردر سازمان
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF02_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 548
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع
چکیده
امروزه درک موضوعات درونی و بیرونی مرتبط با مقاصد و جهت گیری راهبردی سازمان، همواره ازموضوعاتی است که برتوانائی سازمان دردستیابی به نتایج مورد انتظارمی تواند اثر مثبت یا منفی (ریسکهای کسب و کار) داشته باشد. یکی از مواردی که میتواند این توانائی را در سازمان از طریق ارائهمحصولات و خدمات با هدف برآورده سازی الزامات، ایجاد نماید ، طرف های ذی نفع می باشد. با توجهبه جنس و ماهیت ساختاری موضوعات درونی و بیرونی و وابسته بودن آنها به زمان ، بایستی از جانبسازمان در بازه زمانی مشخص مورد پایش و اندازه گیری قرار گیرد وبراساس آن استراتژی ها وریسکهای کسب وکارسازمان بروز آوری می گردد. در این مدل با استفاده ازمحبوب ترین روش تدویناستراتژی یعنی ماتریس SWOT براساس الگوی دیویدبه شناسائی عوامل درونی و بیرونی پرداخته شدهو براساس خردجمعی کارکنان باخبره سازمان ،براساس منطقه شناسی شده (تهاجمی، محافظهکارانه، رقابتی وتدافعی)، استراتژی/ های سازمان تدوین گردیده است وسپس با به کارگیری از مدل فریمنولحاظ کردن خردجمعی ذی نفعان سازمان ، استراتژی های کاربردی کسب وکار متناسب با ماموریتسازمان، انتخاب و رتبه بندی شده است که با مطالعه موردی در یکی از سازمان ها مشخص گردید کهاستراتژهای تمرکزتوسعه بازار و تمرکز توسعه محصول به ترتیب به عنوان استراتژی های کسب و کارانتخاب و رتبه بندی شده اند.کلیدواژه ها
کسب وکار، SWOT و ذی نفعانمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.