امنیت و چالش های حریم خصوصی در شهر هوشمند
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق،الکترونیک و شبکه های هوشمند
- کد COI اختصاصی: EESCONF02_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2891
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه شبکه ، موسسه غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی استان اصفهان اصفهان ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه شبکه ، موسسه غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی استان اصفهان اصفهان ایران
چکیده
شهرنشینی سریع و پیشرفت در فناوری های اطلاعات و ارتباطات (ICT) هر دو مهمترین پدیده ای هستند که امروزه بر رویبرنامه ریزی و حاکمیت امنیت شهری تاثیر می گذارند ساخت شهرهای هوشمند از طریق اتصالات دیجیتال زندگی با کیفیتتر و آسان تری را برای اکثر مردم به ارمغان می آورد و منجر به افزایش کارآیی و دسترسی در شهرها می شود . شهروندانبرای استفاده از شهرهای هوشمند باید از حریم شخصی و امنیت فردی اطمینان حاصل کنند. اگر شهروندان تمایلی بهمشارکت و استفاده نداشته باشند ، مزایای اصلی یک شهر هوشمند منحل خواهد شد. در این مقاله قصد داریم ، راه حل هایممکن برای پنج چالش اصلی در شهر هوشمند معرفی خواهد شد . این چالش ها شامل حفظ حریم خصوصی با داده های ابعادبالا ، ایمن سازی شبکه ، ایجاد شیوه های به اشتراک گذاری معتبر داده ها ، استفاده صحیح از هوش مصنوعی و کاهش خرابیآبشاری از طریق شبکه هوشمند است . درنهایت ، چالش های شهر هوشمند پیش از ساخت آنها ، ارائه شده است.کلیدواژه ها
شهرهای هوشمند ، امنیت اطلاعات ، حریم شخصی ، سیستم های سایبری فیزیکیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.