شناسایی الزامات بازسازی ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنری از دیدگاه مدیریت ساخت

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF02_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود بهارزاده

کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد

علی خوش فطرت

دکترا مهندسی مدیریت ساخت و هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خراسگان

مهرداد حمصیان اتفاق

کارشناس ارشد مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت، دانشگاه ایوانکی

چکیده

با توجه به اهمیت ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنری در ایجاد آثار و ارزش تاریخی و هویت هرکشور در این پژوهش به شناسایی الزاماتی جهت بازسازی ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنری ازدیدگاه مدیریت ساخت پرداخته شده است. علت ایجاد الزامات، عدم وجود قوانین در این حوزه و اهمیتاقتصادی، گردشگری، اجتماعی و فرهنگی این ساختمان ها برای کشور می باشد. هدف اصلی پژوهشحاضر، شناسایی الزامات بازسازی ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنری از دیدگاه مدیریت ساختجهت تبدیل آنها به میراثی ماندگار است. ابتدا الزامات اجرایی بازسازی اینگونه ساختمان ها، از طریقمطالعات پیشینه پژوهش با مصاحبه و تهیه پرسشنامه و دریافت اطلاعات از صاحب نظران شناساییگردید و بعد از تهیه و توزیع پرسشنامه اولیه، پرسشنامه نهایی تهیه گردید. پرسشنامه ای نهایی که در آنالزامات اجرایی در 6 دسته کلی طبقه بندی شده است: تعداد 52 نفر پرسشنامه از کارشناسان و افرادخبره در زمینه بازسازی ساختمانهای فرسوده دارای ارزش هنری توزیع و جمع آوری گردید طبق نتایجبه دست آمده، الزامات نیروی انسانی، الزامات ایمنی، الزامات اجرایی (مدیریتی)، الزامات مربوط بهمجاورین، الزامات فنی، الزامات مربوط به تجربه و مهارت پیمانکار و الزامات مربوط به پروژه های در حالاجرای مجاور به ترتیب دارای بیشترین اهمیت در بازسازی ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنریشناخته شده اند. طبق یافته های پژوهش الزامات مربوط به نیروی انسانی، ایمنی و اجرایی (مدیریتی)دارای بیشترین میزان اهمیت در بازسازی ساختمان های فرسوده دارای ارزش هنری را از دیدگاه مدیریتساخت به خود اختصاص داده اند.

کلیدواژه ها

بازسازی ساختمان های فرسوده، دیدگاه مدیریت ساخت، ساختمان های دارای ارزش هنری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.