شاخص های جایگزین ایمنی برای ارزیابی ایمنی عابر پیاده
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن 21
- کد COI اختصاصی: CMUECONF03_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 553
نویسندگان
کارشناسی ارشد راه و ترابری، فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
چکیده
پیاده روی به عنوان یک گونه حمل و نقل غیرموتوری دارای مزایای اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی فراوانی است. از سوی دیگر امروزه توجه به توسعه پایدار در همه زمینه ها موضوعی فراگیر بوده و گسترش پیاده روی به عنوان یک حالت حمل و نقل پایدار در نیل به این هدف تاثیرگذار خواهد بود. در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط عابرین پیاده، دوچرخه سواران و رانندگان موتورسیکلت ها سهم بیشتری را در تصادفات ترافیکی و تلفات ناشی از آن دارا می باشند. ولی در کشورهای ثروتمند رانندگان وسایل نقلیه سهم زیادی را در تصادفات و تلفات ترافیکی به خود اختصاص می دهند. همچنین در کشورها کم درآمد و با درآمد متوسط عابرین پیاده، دوچرخه سواران و موتورسواران نیز با احتمال خطر زیادتری روبروهستند . در تصادفات رانندگی، عابرین پیاده بیشترین سطح برخورد و آسیب پذیری را در بر دارند. ارزیابی ایمنی ترافیک نیاز به شاخص های ایمنی جایگزین دارد. روش تداخل ترافیکی، یک روش مناسب برای ارزیابی ایمنی عبور عابرین پیاده می باشد، که این روش ارزیابی هم با حضور کارشناس در محل مورد مطالعه و ثبت داده ها و هم از طریق ویدئوهای ضبط شده و آنالیز فریم به فریم انجام می شود . برای تعیین کمیت تداخل عابر پیاده خودرو، باید از مقیاس های موجود استفاده شود، که محبوب ترین آن ها زمان تا برخورد ( TTC ) و همچنین زمان سپری شده از تجاوز ( PET )است. در این تحقیق به بررسی و معرفی شاخص های جایگزین برای ارزیابی ایمنی عابرین پیاده پرداخته شده است.کلیدواژه ها
ایمنی جایگزین ایمنی، عابرپیاده، زمان تا برخورد ( TTC (، زمان سپری شده از تجاوز ( PET )مقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.