شبیه سازی و تحلیل شبکه آب با استفاده از نرم افزار WaterGEMSبا هدف تحلیل فشار در شبکه، کاهش هدر رفت آب، کاهش مصرف انرژی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین دوره همایش ملی مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب
- کد COI اختصاصی: MIWM01_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 375
نویسندگان
مدیر ارشد ، شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
چکیده
هر در تحلیل شبکه آب حداکثر و حداقل مصرف روزانه مهمترین شرایط تحلیل بشمار می آیند. در حداکثر مصرف روزانه میزان افت فشار شبکه و همچنین حداکثر سرعت در لوله ها و ایجاد افت در لوله ها که موجب عدم یکنواختی فشار در شبکه می شود. در این تحقیق ضمن بررسی و تحلیل شرایط در حداکثر و حداقل مصرف روزانه با استفاده از نرم افزار WaterGEMS بر روی شبکه اصلی آب شهر زابل راهکار عملی جهت یکنواختی فشار در شبکه و کاهش تلفات و هدر رفت آب با امکانات موجود ارایه می گردد. با توجه به مصرف دایمی و بالای انرژی در ایستگاه های پمپاژ و همزمانی پیک مصرف آب و برق ضرورت لحاظ صرفه جویی ضروری است. اصلاح شبکه آب با هدف کاهش مصرف انرژی ضمن صرفه جویی در مصرف انرژی موجب ایجاد فشار ثابت و یکنواخت در شبکه می شود. طول شبکه اصلی آب شهر زابل 300کیلومتر که حدود 100 کیلومتر شبکه اصلی محسوب شده و در تحلیل شبکه خطوط لوله اصلی مد نظر قرار گرفته است. برای تحلیل شبکه از نرم افزار WaterGEMS استفاده شده است. شبیه سازی شبکه و قابلیتهای نرم افزار امکان تحلیل در موارد مختلف شبکه را مهیا می کند. البته روشهای مختلف بهینه سازی شبکه با استفاده از حل عددی وجود دارد ( الگوریمهای هیبرید, مورچه, ژنتیک) اما در این روشها تحلیل شبکه با اعمال شرایط مختلف و تغییر المانها همچون نرم افزار نیست و یکی از مزیتهای نرم افزارهای تحلیلی بر حل عددی، سهولت در امکان تغییرات است.کلیدواژه ها
مدل سازی، تحلیل شبکه آب، فشار شبکه آب، مصرف روزانه، کاهش مصرف انرژی، پمپمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.