بررسی و مطالعه عملکرد سیستم های ذخیره سازی دی اکسید کربن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و فن آوری های نوین در آب،انرژی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: WEECONF01_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 633
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی ادبی پور

گروه مهندسی مکانیک ، دانشکده فنی، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی ، اراک، ایران

عماد دوخائی

گروه مهندسی مکانیک ، دانشکده فنی، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی ، اراک، ایران

علی عبادی

گروه مهندسی مکانیک ، دانشکده فنی، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی ، اراک، ایران

چکیده

گرمایش زمین از جمله مشکلات اصلی جامعه جهانی بوده است. آب و هوای زمین به طور مداوم به علت عواملمختلف تغییر می کند، تغییرات در مدار زمین، تغییر در شدت خورشید، تغییر در جریان های اقیانوس، انتشار آتشفشانی وافزایش غلظت گازهای گلخانه ای (GHG) که منجر به رخدادهای زیست محیطی مختلف مانند افزایش مداوم آب دریا،افزایش تعداد طوفان های اقیانوس، سیل ، باران اسیدی و غیره هستند. در این راستا اجلاس متعددی برگزارشده تا برایاین مشکل راه حلی بیابند وبه توافق های زیست محیطی جهانی منجرشده است. براساس پژوهش محققان عامل اصلیگرمایش زمین، انتشار بیش از حد گازهای گلخانه ای بوده است . اثر گلخانه ای پدیده ای است که در آن بخار آب، دیاکسید کربن (CO2)، متان و سایر گازهای اتمسفری جذب اشعه مادون قرمز خروجی می شود که باعث افزایش دمایزمین می شود. در میان گازهای گلخانه ای، CO2 بزرگترین عامل برای گرم شدن کره زمین و دارای بیشترین تاثیرنامطلوب است که تقریبا 55 ٪ از گرمایش جهانی مشاهده شده را تشکیل می دهد. که ناشی از وابستگی اقتصادهای جهانیبه سوخت های فسیلی به عنوان منبع انرژی است که منجر به افزایش انتشار این گاز به جو می شود. CO2 به تنهاییسبب 64 ٪ از اثر گلخانه ای افزایش یافته است.

کلیدواژه ها

جداسازی کربن دی اکسید، تکنولوژی جذب، جذب سطحی ، جذب غشائی ، تقطیر در سرما ، ذخیره سازی کربن، جذب پیش از احتراق، جذب پس از احتراق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.