بررسی روش های بخش بندی توده در تصاویر ABUS

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: CSCG03_256
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 451
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی قاسمی

دانشجو کارشناسی، دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان، دانشگاه گیلان

احسان اله کوزه گر

استادیار، دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان، دانشگاه گیلان

عمران یونسی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور

چکیده

سرطان پستان شایع ترین نوع سرطان در بین تمامی زنان جهان می باشد و سالیانه جان بساری از افراد را در سراسر جهان می گیرد. این بیماری، رشد خارج از کنترل سلول های پستان می باشد. از دلایل اصلی ابتلا بهسرطان پستان می توان به افزایش سن و سال خوردگی، عدم تحرک کافی، چاقی، مسائل ارثی و ژنتیکی و همچنین مصرف الکل اشاره کرد، اما علیرغم تمامی این مسائل، شناسایی و درمان زودهنگام این بیماری باعث جلوگیری از مشکلات مالی و جانی برای افراد می شود که تصویربرداری پزشکی بهترین روش برای این کار می باشد. این کار به پزشک امکان شناسایی زودهنکام و درمان این بیماری را می دهد. از بین تمامی روش های تصویربرداری پزشکی، تصویربرداری اولتراسوند سه بعدی یکی از جدیدترین روش ها می باشد که کمک شایانی به شناسایی زودهنگام این ، CADe در صورت مورد استفاده قرار گرفتن به همراه سیستم های بیماری می کند. در این مقاله به بررسی روش های های مختلف و کارهای انجام شده برای بخش بندی توده در تصاویر اولتراسوند سه بعدی خودکار، با استفاده از روش های پایه و همچنین شبکه های عصبی ژرف می پردازیم.

کلیدواژه ها

سرطان پستان، توده، اولتراسوند سه بعدی خودکار، بخش بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.