تاثیر الگوی رانندگی بر کنترل میزان گازهای خروجی از تراکتورهای کشاورزی در حین کشیدن تریلر در جاده ی آسفالت
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM12_095
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 494
نویسندگان
دانشکده کشاورزی سنقر، دانشگاه رازی، کرمانشاه
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی،کرمانشاه
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی،کرمانشاه
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی،کرمانشاه
چکیده
نقش ماشین های کشاورزی در تولید آلاینده ها در مناطق روستایی قابل توجه و بررسی می باشد. از آنجاییکه برخی از عملیات انجامشده توسط تراکتور در خارج از زمین کشاورزی، برای جابه جایی محصولات و تردد صورت می گیرد، در این پژوهش به تحلیل و بررسیاثر الگوی رانندگی بر کنترل میزان آلاینده های خروجی (NO, CO, CO(2), HC)، همچنین دمای روغن موتور در تراکتور مسی فرگوسن (MF285) و رومانی (U650) در طی کشیدن تریلر بر روی جاده ای آسفالت و مسطح پرداخته شده است نتایج نشان دهنده آن بود که رانندگی در دنده 4 و دور موتور 2250 دور بر دقیقه سبب خروج بیشترین مقدار HC در تراکتور U650 بوده که میزان آن (ppm) 95 مشاهده گردید. بیشترین مقدار (O(2 نیز در تراکتور U650 در دنده 2 و دور موتور 1500 دور بر دقیقه به میزان 17 % مشاهده شد بیشترین مقادیر CO(2), CO و NO در تراکتور MF285 و در دنده 4 و دور موتور 2250 دور بر دقیقه مشاهده گردید که مقادیر آنها به ترتیب 0/28%، 6/8% و (ppm) 325 بود. نتایج نشان داد که دور موتور و نرخ دنده تاثیر مستقیم بر افزایش میزان آلایندگی در هر دو تراکتور داشته است، همچنین مشخص شد که سطح آلایندگی تراکتور U650 در حین کشیدن تریلر از تراکتور MF285 کمتر میباشد جدول آزمون ها برپایه طرح بلوک های کامل تصادفی با آزمایش فاکتوریل استخراج گردید نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین های دانکن نشاندهنده تاثیر معنیدار الگوی رانندگی )نرخ دنده و دور موتور( بر تما گازهای اندازهگیری شده و دمای روغن موتور در سطح 1 % بودکلیدواژه ها
الگوی رانندگی، گازهای خروجی، تراکتور، دمای روغن، تریلرمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.