بررسی اثرات دور کوبنده، سرعت پیشروی و فاصله کوبنده و ضد کوبنده کمباین جاندیر 1055 بر میزان شکستگی دانه گندم در شهرستان چرداول

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM12_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1124
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کلثوم پورمهدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه ایلام

رضا یگانه

عضو هیئت علمی و استادیار گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه ایلام

مصطفی زبردست

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه ایلام

چکیده

گندم از مهمترین محصولات زراعی کشور است که تولید آن در ایران با ضایعات زیادی همراه است. به منظور اجرایتحقیق، درصد شکستگی دانه را در دورهای متفاوت کوبنده در سرعت ثابت کمباین و فاصله یکسان کوبنده-ضد کوبنده درکمباین جاندیر 1055 در شهرستان چرداول اجرا شد. در این پژوهش دور کوبنده در چهار سطح 720، 760 و 810 دور دردقیقه و فاصله کوبنده-ضد کوبنده در سه سطح 10، 14، 18 میلی متر بر میزان شکستگی کمباین 1055 مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داده کاهش سرعت پیشروی افزایش سرعت دورانی کوبنده و کاهش فاصله کوبنده–ضد کوبنده، موجبافزایش میزان شکستگی دانه می شود. تحلیل نتایج مشخص نمود که برای کمباین جاندیر 1055 در شهرستان چرداول سرعتدورانی 720 دور در دقیقه و فاصله کوبنده- ضد کوبنده 14 میلی متر و سرعت پیشروی 1/8 کیلومتر بر ساعت بهترین وضعیت تنظیم برای برداشت گندم می باشد.

کلیدواژه ها

درصد شکستگی، برداشت گندم، افت کمباین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.