سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: JR_SHIMU-27-4_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 363
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نتایج رادیوگرافیک درمان شکستگی های ناپایدار دیستال رادیوس با روش سه پین کراس در مقایسه با 4 پین ترانس رادیواولنار
چکیده مقاله:
مقدمه: شکستگی دیستال رادیوس یکی از شایع ترین انواع شکستگی ها در تمامی سنین می باشد. بیشترین عوارض مرتبط با شکستگی داخلمفصلی است. یکی از روش های اصلی در درمان این شکستگی جااندازی بسته و پین گذاری از طریق پوست است. این مطالعه کارآزمایی بالینی با هدفمقایسه عوارض و پیامدهای درمان با استفاده از این دو روش جااندازی بسته و پین گذاری از طریق پوست در بیماران با شکستگی ناپایدار دیستالرادیوس طراحی گردیده است.مواد و روش ها: در این مطالعه کار آزمایی بالینی آینده نگر بیماران 65-18 سال با شکستگی بسته و داخل مفصلی دیستال رادیوس که ازفاصله بهار 94 تا تابستان 95 به اورژانس بیمارستان شهید بهشتی شهر باب مراجعه کرده اند و نیاز به فیکس کردن جراحی داشتند، وارد مطالعه شدند.بیماران به طور تصادفی بر اساس نوع شکستگی، سن و جنس به دو گروه 25 نفری تقسیم شدند. در گروه اول بیماران تحت جراحی با 4 پین ترانسرادیواولنار و گروه دوم تحت درمان با 3 پین کراس قرار گرفتند. طول و زاویه رادیال، چر ش ولار و واریانس اولنا در دوره بعد از جراحی، هفته 6، 12 و24 بعد از عم مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته های پژوهش: تغییرات رادیوگرافیک بین دو گروه هیچ ا تلاف معناداری را نشان نداد. در زمینه عوارض دو جراحی ارتباط معناداری بینمتغیرهای مورد بررسی یافت نشد.بحث و نتیجه گیری: بر اساس یافته های به دست آمده روش درمانی 4 پین ترانس رادیواولنار و سه پین کراس از نظر معیارهای رادیولوژیک وعوارض جراحی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_SHIMU-27-4_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1005344/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین زاده، دانیال و اسمعیل نژادگنجی، سیدمختار و باقیانی مقدم، بهنام و کمالی آهنگر، سکینه و بهرامی فریدونی، مسعود،1398،بررسی نتایج رادیوگرافیک درمان شکستگی های ناپایدار دیستال رادیوس با روش سه پین کراس در مقایسه با 4 پین ترانس رادیواولنار،https://civilica.com/doc/1005344
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حسین زاده، دانیال؛ سیدمختار اسمعیل نژادگنجی و بهنام باقیانی مقدم و سکینه کمالی آهنگر و مسعود بهرامی فریدونی)
برای بار دوم به بعد: (1398، حسین زاده؛ اسمعیل نژادگنجی و باقیانی مقدم و کمالی آهنگر و بهرامی فریدونی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر سیلی مارین بر بیان ژن Mafa و ارتباط آن با میزان انسولین خون در رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
- مطالعه اثرات محافظتی کروسین بر هیستومورفومتری و رشد و آترزی فولیکول های تخمدانی درموش های سفید کوچک آزمایشگاهی تحت درمان با بوسولفان
- کلونینگ ناحیه ایمونوژنیک توکسین B کلستریدیوم دیفیسیل در لاکتوکوکوس لاکتیس با هدف توسعه واکسن دهانی مبتنی بر لاکتوکوکوس علیه کولیتناشی از کلستریدیوم دیفیسیل
- بررسی رابطه سطح فعالیت بدنی و الگوهای غذایی با پرفشاری خون زنان سالمند مبتلا به سندرم متابولیک
- بررسی تنوع ژنتیکی پروتیوس میرابیلیس جدا شده از نمونه های ادراری توسط روش Box PCR
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.