مطالعاتی بر طراحی خانه هنرهای سنتی در شهر اراک
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0317
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 736
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد واحد محلات ، ایران
چکیده
طراحی خود آگاهانه محیط و فضاهای هنری می تواند تاثیر بسزایی بر فرهنگ و هنر یک جامعه داشته باشد.طراحی با استفاده از نور، فرم و ... می تواند معمار و طراح را در جهت یاری رساندن به این مهم کمک کند. در تحقیق ذیل که موضوع، طراحی خانه هنرهای سنتی در شهر اراک است. نخست مبانی نظری تحقیق از طریق مطالعات کتابخانه ای و میدانی تهیه و تدوین گردیده، که طرح نهایی بر اساس نتایج حاصله و مبانی نظری تحقیق شکل گرفته است.روش تحقیق پژوهش نظری می باشد، هدف اصلی هنر سنتی انتقال مفاهیم متعالی از عالم مفاهیم بلند عقول به عالم محسوس و آن هم به صورت شکل و فرم و محتوی است. بنابراین کل تلاش در هنر سنتی برای تبدیل ماده به معنا و تبدیل معنا به ماده است. در مرحله بعدی یافته ها نشان داد که نیازها، خواستها، اعتقادات،حریم، حفظ فرهنگ ایرانی و تلفیق اصولی با معماری و مصالح مدرن و همچنین در نظر گرفتن فرهنگ قوم های مختلف ایرانی و شیوه زندگی و سنت افراد در طراحی معماری اهمیت دارند. همچنین روحیه و نیازهای کاربر در تحلیل های معماری باید شناسائی شوند.کلیدواژه ها
هنرسنتی، فرهنگ، خانه هنرهای سنتی، سنت ،اراکمقالات مرتبط جدید
- پهنه بندی خطر سیلاب با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور (مطالعه موردی: غرب استان مازندران)
- بتن جاذب دی اکسید کربن: راهکاری نوین برای کاهش اثرات زیست محیطی
- بتن با قابلیت تغییر شکل: نوآوری در مصالح ساختمانی برای سازه های انعطاف پذیر و پایدار
- بررسی رفتار دینامیکی ساختمان های بلند در برابر زلزله با استفاده ازمیراگرها
- تعیین تابع شکل بهینه ی سیستم تک درجه آزادی معادل دیوار برشی فولادی مرکب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.