بررسی عملکرد معماری دینامیک از منظر انرژی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0253
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1164
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری انرژی دانشگاه پارس ، تهران.
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری انرژی دانشگاه پارس ، تهران.
استاد دانشگاه هنر و معماری پارس ، تهران
چکیده
شرایط محیطی و اقلیمی پیوسته در حال تغییر و تحولی دائمی است. در این شرایط، تغییر پذیری و قابلیت انطباق با شرایط متغیر ضامن بقا و عملکرد صحیح پدیده ها است. طبیعتا ساختمان های ساکن و ایستا نمی توانند پاسخگوی شرایط متغیر باشند، از این رو نیاز به تطبیق در ساختمان احساس می شود که این تطبیق پذیری از طریق اجزا متحرک (دینامیکی) امکان پذیر می باشد . در طول تاریخ با روش های مختلف سعی در تطبیق پذیر کردن معماری با محیط اطراف را داشتند اما امروزه با پیشرفت چشمگیر علوم مهندسی و به کارگیری آنها در معماری ، ساختمان های متحرک و تطبیق پذیر گسترش پیدا کرده اند که در عصر دیجیتال به دقت و بازدهی بیشتری رسیده اند . هدف از این مطالعه بررسی نقش معماری متحرک در تامین آسایش حرارتی کاربران در برابر تغییرات آب و هوایی فصول مختلف سال و بهینه سازی مصرف انرژی است. در این راستا از روش توصیفی تحلیلی استفاده شده و اطلاعات بر مبنای مطالعات کتابخانه ای گرداوری شده است. در این مقاله معماری متحرک و سیر تحول آن و در نهایت پتانسیل آن در استفاده بهینه از انرژی و شرایط آسایش کاربران در شاخه های مختلف را بررسی می کنیم .کلیدواژه ها
معماری متحرک ، آسایش حرارتی ، تغییرات فصلی ، قابلیت تغییر شکلمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.