ارزیابی پاسخ دینامیکی مونوپایل با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0252
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1311
نویسندگان
-۱ استادیار، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی ژئوتکنیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
مونوپایل ها یکی از پرکاربردترین فونداسیون های ساحلی برای توربین های بادی هستند. بر این اساس در این مقاله ظرفیت استاتیکی منحنیy - p و رفتار بار سیکلی با استفاده از تستهای 1g و تستهای سانتریفیوژ مورد مطالعه قرار گرفته است، اما داده های تجربی کمی در مورد فرکانس طبیعی آنها، به ویژه با استفاده از تست سانتریفیوژ وجود دارد. طراحی سازه های توربین بادی ساحلی تا حد زیادی توسط فرکانس طبیعی به دلیل بارگذاری سیکلی میتواند موجب آسیب و حتی شکست شود. درک پاسخ دینامیکی تحت ارتعاشات آزاد، برای طراحی حیاتی است. آزمایشها در یک سانتریفیوژ برای اولین بار به طور مستقیم فرکانس طبیعی سیستم شمع-خاک را تعیین نمود . که برای این کار یک روش تجربی برای تعریف فرکانس طبیعی از طریق شتاب اندازه گیری شده و سابقه ی مدت زمان اعمال نیروها و تبدیل سریع فوریه (FFT) تحت یک نیروی اعمال شده در یک فرکانس کنترل شده مورد استفاده قرار گرفت. اثرات قطر شمع، طول تعبیه شده، طول آزاد برج و چگالی خاک بر روی در آزمایشهای سانتریفیوژ مورد بررسی قرار گرفت. همان مدل هایی که در تست سانتریفیوژ در 50gمورد استفاده قرار گرفتند، در 1g نیز به منظور ارزیابی ارتباط اولیه 1g در رفتار سیستم مورد آزمایش قرار گرفتند. فرکانس طبیعی اندازه گیری شده توربین باد در مدلهای سانتریفیوژ در طول بارگذاری هارمونیک از یک محرک پیزو، تایید میکند که برهمکنش های ساختار خاک در یک سطح تنش مناسب باید در نظر گرفته شود تا فرکانس طبیعی صحیح بدست آید.کلیدواژه ها
مدلسازی سانتریفیوژ، مونوپایل، فرکانس طبیعی، ماسه.مقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.