نقش هوشمندسازی فضاهای شهری درتوسعه پایدارشهری باتاکید برپارک ها و فضاهای بازشهری نمونه موردی شهرمشهد پارک چهل بازه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 496
نویسندگان
دانشجو دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری - دانشگاه تهران مدرس گروه معماری وشهرسازی دانشگاه خیام مشهد
دانشجوکارشناسی دانشگاه خیام مشهد
چکیده
اهمیت ونقش فضای سبزدرحیات وتوسعه شهرها تاحدی است که ازآن به عنوان یکی ازشاخص های توسعه ی پایدار یاد می شود. با توجه به قرار گرفتن شهر مشهد بعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام لذا جمعیت مجاور و زائر آن روبه افزایش است . پارک و فضاهای سبز، ازکاربری های موثر درکیفیت فضای شهراست به لحاظ کارکردهای زیست محیطی، اجتماعی واقتصادی، موجب ارتقای کیفیت محیط شهر وبهبود سطح رفاه عمومی می شوند.Iدر طراحی فضاها، لازم است حضور انسان و نحوه ادراک و رفتارشان در نظر گرفته شود، هوشمند سازی در بهبود رفاه عمومی شهر و پایداری اجتماعی موثر است. توسعه پایدار شهری، فرآیند پویا و بیوقفه، در پاسخ به تغییر فشارهای اقتصادی، زیستمحیطی و اجتماعی است. هدف این پژوهش نقش هوشمند سازی فضاهای شهری در توسعه پایدار شهری با تاکید بر پارک ها و فضاهای باز شهری (نمونه موردی شهر مشهد پارک چهل بازه ) می باشد که نتایج حاصله از هوشمند سازی فضای سبز نشان میدهد که فضاهای شهری رشد کیفی داشته، سبب کاهش مصرف انرژی شده ، صرفه اقتصادی در بلند مدت داشته، مدیریت زمان و کاهش چشمگیر زمان آبیاری، صرفه جویی مستقیم در آب و مدیریت منابع آبی در آبیاری فضاهای سبز شهری، ، فراهم آمدن امکان مدیریت مصرف انرژی و بهینه سازی مصرف آن کاهش قابل توجه استهلاک تجهیزات، تاسیسات و ادوات آبیاری و هزینه های تعمیر و نگهداری داشته استکلیدواژه ها
هوشمند سازی،توسعه پایدار، فضاهای باز شهری، پارک چهل بازهمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.