اثرات زلزله و رفتارهای مهاربندی واگرا و زانویی بر پایه های بتنی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU06_0095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 674
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده اسرا حسینی

کارشناسی ارشد مهندسی عمران

چکیده

زلزله به عنوان تهدیدی در حال رشد، همواره در زمینه های مربوط به توسعه جامعه مطرح و خسارت های ناشی از آن، به رغم بهبود ظرفبت های جوامع در مقوله های مخاطرات و فناوری های تخلف آنها، به طور روزافزونی در حال رشد است. ممانعت از لرزش ساختمان ها در هنگام زلزله در راس کار قرار داشت. سیستم هایی که ارائه شد، بر این پایه استوار بودند که سازه را در مقابل زلزله جداسازی کنند. هدف اصلی در این روش ها جلوگیری از انتقال مستقیم نیروی زلزله از پی به سازه می باشد. در این روش ها اگر درست اجرا شوند می توانیم نتایج قابل قبولی داشته باشیم که مزیت اصلی این شیوه در مقابل شیوه های معمول مقاوم سازی از قبیل نصب بادبندها قاب های خمشی - دیوارهای برشی و ... که همگی در صلب کردن بیشتر سازه ها در مقابل نیروی زلزله تلاش می کنند، می باشد.

کلیدواژه ها

زلزله،رفتار مهاربندی،پایه بتنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.