بهسازی ونوسازی بافت فرسوده شهری در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان مطالعه موردی:بافت فرسوده محله چوگیا شیراز
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU06_0076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 808
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد طراحی شهری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا،ایران
استادیار گروه معماری وشهرسازی،واحد بیضا،دانشگاه آزاد اسلامی،بیضا،ایران
چکیده
شهرها به مثابه موجودات زنده ای هستند که همواره نیاز به تجدید حیات دارند وبرای ادامه حیات،نیازمند احیای بافت های فرسوده خود هستند.بافت های فرسوده وناکارآمد شهری بخش اعظمی از سطح شهر های کشور را تشکیل داده،بنابراین تحقیق حاضر به مطالعه وضعیت بافت های فرسوده وشیوه مداخله در بافت های فرسوده)بهسازی ونوسازی(محله چوگیا می پردازد.محله چوگیا به عنوان قسمتی از بافت فرسوده شهری شیراز با جمعیتی بالغ بر 1718 نفر است.در این پژوهش روش به کار گرفته شده از نوع توصیفی است ودستیابی اطلاعات به دو دسته اسنادی ومیدانی)مصاحبه،مشاهده،پرسشنامه( جمع آوری وتجزیه وتحلیل شده است. براساس مطالعات میدانی انجام شده، 54.8درصد از ساکنین در فعالیت های مربوط به امور محله با یکدیگر مشارکت داشته اند که این آمار بیانگر مشارکت نسبی بالایی بین ساکنین محدوده می باشد که با پتانسیل هایی که در محله چوگیا وجود دارد حتی می توان امیدوار به افزایش مشارکت شهروندان در امور مربوط به محله بود. بطورکلی براساس مطالعات انجام شده از مجموع پاسخ دهندگان به این سوال که آیا تمایل به امر مشارکت در بهسازی و نوسازی در محله چوگیا دارید 73.4 درصد تمایل به نوسازی و بهسازی دارند.کلیدواژه ها
بهسازی ونوسازی،بافت فرسوده،محله چوگیا،بهبود کیفیت زندگیمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.